La ce se referă acest mai exact acest dicton și la ce mă refer eu.

În primul rând ne idealizăm anumite obiective fără a face o proiecție a lor în lumea reală, o viziune realistă.

Brexit. Au vrut să iasă sau să iese nu știu cum se scrie coret, din Europa acum au ieșit. Drept urmare dacă vor să comande ceva, orice din Europa, gen haine, aparatură, chestii, plătesc scump, și când spun scump este scump de tot.

Așa că cei ce au de câștigat suntem noi, europenii. Dragi englezi care nu vă simpatizam deloc că aveați aerul ăla superior de șefi peste români, bine-ați ieșit din Europa. Stați în castelul vostru britanic de piatră veche și istoric. Plătiți de zece ori mai mult nouă europenilor pentru obiecte care nu se produc la voi și nici nu se vor produce vreodată. Rămâneți flegmatici, până vă ve-ți îneca de propria flegmă și orgoliu nejustificat. Căci și orgoliul e normal, dar atât timp cât nu respecți pe celălalt așteaptă să te ardă la buzunare.

De Anglia am scăpat. Ei au Lire, sunt stabili… prințesa aia deșteaptă le-a furat prințul și-a tulit-o prin Canada sau America, a mirosit bine ce urmează să se întâmple. Prințul cam prostuț dar îndeajuns de deștept a ascultat-o pe fată. I-a decăzut curtea regală din drepturi dar pe ei îi doare la penis și la piersicuță că oricum vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți și fără titluri, coroane și alte obiecte care se pun pe cap în cazul în care nu-l poți ține drept altfel.

Te piși pe sângele regal când vine prințesa aia creolă și ți-o trage bine de o urmezi și pe Kilimanjaro și Alaska. Așa că băiatul fiind deștept a avut încredere în instinctele fetei deștepte. Că femeile cam puține la număr sunt proaste. Numai noi gândim cu penisul. În timp ce femeia te calculează în cât profit poți să-i aduci dacă ești pe poziții din acestea sus puse. Dacă ești din categoria general-urbană și treci proba pat, te ține, dar ai grijă că dacă poți să i-o tragi bine de tot și o faci pe treaba aceasta scapi greu de nebună. Că vorba aia, maimuței cel mai mult îi plac bananele.

Concluzionând…Anglia a vrut să iasă și a ieșit. Acu’, încetul cu încetul începe să realizeze ce prostie a făcut. Când de peste tot de embargouri și prețuri care nu mai sunt la fel, ci dimpotrivă exorbitante. Clipește repede din ochi ca o curvă timidă și căruia nu știe ce i se întâmplă și cum a ajuns în această situație. Ca să nu mai vorbim de update la Covid, că cică o au și pe a treia tulpină. Ceea ce-i mișto! Că acum mai lasă din aerele alea de oameni care nu bășesc, nu râgâie și nu se cacă. Și revin, ușor ușor pe ground, cum le zic ei. Cam așa.