Ei bine romanul este despre un adolescent care din timpul aristocrației ruse care se confruntă cu mizeriile vieți de adult și este izbit de toate lucrurile urâte și care fac viața unui om încă copil, impură.

Însă nu asta ne uimește în roman ci analiza perfectă a sentimentelor, a trăirilor și a situațiilor care toate par atât de verosimile poate și pentru faptul că Dostoievski s-a inspirat de multe ori chiar din viața sa, din propriile trăiri.

Deși poate nu este cu adevărat coerent romanul, totuși cum am spus mai sus, reușește să ne uimească redarea trăirilor și reacțiile personajului Arkadi Makarovici Dolgoruki, care este personajul principal al romanului.

Ceea ce dorește cel mai mult este acest Arkadi Makarovici este să fie recunoscut de tatăl său drept un ins puternic. Poate și din acest motiv lucrul pe care îl plănuiește inițial este să se îmbogățească.

Nu vă pot reda farmecul citirii unui roman sau povestiri Dostoievskiene dar trebuie să știți că merită, nu doar că e un autor celebru sau pentru faptul că e la modă ci mai ales pentru trăirile pe care reușește să le stârnească în tine și care chiar reușește să le stârnească. Niște trăiri aparte, pe care le mai trăiau bunicii sau străbunicii noștri. Poate citind vedem și noi în parte cum era o dată pe vremuri, în urmă cu o sută – doi de ani.

Dacă doriți să citiți romanul îl găsiți AICI pe link de vânzare.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank