Momentul este acum dacă vrei să începi o afacere. Când stai prea mult timp să te gândești nu o vei face niciodată. Te gândești poate la aspectele administrative, la greutățile care vin după afacere, însă tu nici măcar nu ai început-o să vezi cum este.

Momentul prielnic în a începe o afacere, momentul prielnic de a face bani este acum, sau astăzi. Sau în cel mai apropiat timp. Nu lăsa prea mult să aștepte treaba de care vrei să te apuci.

La fel am scris acest articol, la fel am început să-l scriu. L-am scris în momentul când am vrut să-l scriu, și pe loc. Deși crezi că eu nu am avut opreliști, crezi că pe mine nu mă băteau gânduri de a lăsa, de a mă gândi mai bine?…Ba da. Îmi ziceam că poate ar trebui să mai las, să mai amân. Însă am știut că dacă voi amâna nu o voi face niciodată.

Așa că momentul prielnic de a face bani, de a începe munca, de a începe o afacere, de a începe orice, este acum, în momentul acesta. Carpe diem sună un dicton vechi. Și chiar așa este, trebuie să trăiești clipa. Să trăiești după momentul prezent, să trăiești astăzi, în prezentul de acum, din clipă.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.