Niciodată nu am avut trafic exagerat de mare, am mers mai mult înspre mediu, cu toate astea nici mediu nu știu dacă a fost. A compensat însă capacitatea de conversie și acest lucru a ținut cumva blogul activ.

Acum mă văd în situația în care am incredibil de puțini vizitatori unici, nu mă plâng, doar informez. Cred că e un fenomen generalizat printre bloggeri, cred că nu numai la mine au scăzut numărul de unici ci și la bloggeri mai serioși cu state vechi.

Se vede clar că lumea caută chestii și miraje care nu pot fi adevărate, gen…cum să devii bogat peste noapte, alții le servesc, alții preferă să scrie și să descrie realitatea rămânând la puținii lor unici.

Am scris bine, am atras, am convertit, însă acum sau nu mai am idei sau mi-a scăzut motivația sau poate e și din cauza vârstei și nu mai am vervă. Verva și entuziasmul sunt transmisibile în scris și în general direcționate bine convertesc.

La mine nu se reduce totul la conversie. Eu scriu și de dragul de a scrie și folosesc acest blog ca supapă de evacuare pentru stările de tensiune psihică.

Voi cum stați cu traficul. Aveți măcar 100 de unici pe zi?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank