Am tot vorbit pe tema asta. Exercițiile fizice, alimentația corectă, hidratarea, evitarea unor alimente și băuturi nocive, și un stil de viață sănătos în general sunt esențiale pentru o sănătate de invidiat. De regulă nu apreciem sănătatea decât după ce o pierdem.

Mai ales în perioada aceasta în care boala circulă printre și pe lângă noi, o stare de sănătate bună este esențială. Imunitatea organismului este mai scăzută în această perioadă. Pentru că am fost sportiv și încă încerc să fiu, mai știu câte ceva despre alimentație corectă și suplimentație.

Hai să vedem un pic ce ne-ar putea ajuta să creștem imunitatea organismului.

Este primăvară și au răsărit urzicile. Or se știe faptul că aceste buruiene cresc imunitatea, întăresc organismul și îl detoxifică. De-asemeni conțin foarte mult fier.

Zincul și vitamina C sunt alte elemente care cresc imunitatea. De-asemeni zincul mai îmbunătățește vederea, sănătatea pieli, sănătatea părului și unghiilor.

Cu o alimentație și suplimentație adecvată și cu exerciții fizice făcute regulat (până la transpirație) imunitatea organismului va crește și nu vei mai fi vulnerabil în fața gripelor, răcelilor și a altor boli specifice.

Exercițiile fizice le poți face și indoor (în cameră). Pentru aceasta există aplicații gratuite care te îndrumă.

Dacă tu consideri că acestea nu sunt pentru tine poți ieși la alergat. Cum am spus nu uita să faci efort până apare transpirația pe frunte. Un pic de sudoare măcar.

Dacă te prinde mai bine ridicarea de greutăți și modelarea trupului și mușchilor poți încerca să faci exerciții cu greutăți. De exemplu cu haltere, gantere sau alte obiecte specifice sporturilor care se practică cu greutăți.

Acestea fiind spuse îți recomand să-ți antrenezi corpul și să faci exerciții fizice. Și cu siguranță nu vei regreta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank