Există câteva obiceiuri matinale pe care fiecare dintre noi ar trebui să le aibă. Ele te vor duce către reușită în viață și apreciere din partea celorlați. Iată care sunt acestea:

#1 Fă-ți patul

Cu fix acest obicei ar trebui să începi dimineața. Înainte de a merge la toaletă, lucru pe care orice om normal îl face prima oară dimineața, fă-ți patul! Așează cât mai drept și mai frumos pătura și întinde cearceaful să fie cât mai drept. Dacă vei începe ziua cu acest lucru este semn că-ți va merge bine toată ziua.

#2 Nevoile fiziologice

Du-te la toaletă! Pe timpul nopții se adună în vezică lichide care trebuie eliminate. Imediat după ce ai făcut patul vei merge să-ți faci nevoile.

#3 Spală-te cu apă rece pe față și pe jumătatea de sus a corpului

Imediat după ce termini cu toaleta mergi la chiuvetă, spală-te cu apă rece pe față, și dă-ți jos pijamaua și spală-te și pe subtbraț cu puțin săpun și apă rece. Este revigorant și te mai trezește din starea de adormire.

#4 Bea un ceai sau un pahar de apă

Hidratarea dimineața este un lucru esențial și care nu ar trebui omis de niciunul dintre noi. Așa că fă-ți un ceai, poate fi ceai negru, sau bea un pahar de apă la temperatura camerei pentru a reface rezerva de lichide a organismului.

#5 Mănâncă ceva consistent în proteine

Este indicat să-ți alimentezi corpul cu proteine chiar la micul-dejun. Așa că mănâncă un ou fiert, carne de pește sau un baton proteic chiar după ce te-ai hidratat. Astfel vei avea o zi mai productivă și vei fi mai plin de energie.

#6 Fă sport

Fă măcar 5 flotări dacă nu poți mai multe. În cazul în care ai unde, poți alerga. Este indicat să alergi măcar 10 minute sau până îți apare transpirația pe frunte. Sudoarea este un semn bun, înseamnă că organismul s-a încălzit, și se elimină astfel și eventuale toxine care se adună inevitabil în corp.

Acum gata! Ești pregătit să mergi la muncă și să ai o zi frumoasă și productivă. O chestie în plus ar mai fi faptul că poți medita câteva minute dimineața.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank