S-a scris mult pe acest blog despre cum să faci bani atât pe net cât și în afara lui, offline.

Este mai simplu decât pare. S-ar putea să crezi că nu ți se potrivește, și e Ok dacă nu vrei să-mi urmezi sfaturile. Însă dacă tu crezi că vrei să faci bani pe citește acest articol și net fă! Citește-mi acest articol, citește articolele care vor urma, și câștigă bani pe net, legal, la fel de mulți ca având un job normal foarte bine plătit.

S-a scris mult până acum pe acest site despre cum să câștigi bani online. Iată câteva articole mai vizitate, scrise până acum:

  1. Mobrog sondaje de opinie chiar te plătește
  2. 10 Aplicații testate care chiar te plătesc
  3. 10 Site-uri de sondaje de opinie care chiar te plătesc
  4.  3 Aplicații testate care te plătesc
  5. 30 de site-uri de sondaje de opinie care chiar te plătesc
  6. Daedalus Online chiar te plătește – poți câștiga recompense de peste 3000 LEI
  7. Câți bani am câștigat din sondaje de opiniei
  8. 2 Site-uri de făcut bani

De data aceasta va fi un compendiu mai larg, un cumul de site-uri și posibilități de a câștiga bani, urmând a fi descris în pași simpli tot procesul, în așa fel încât să poată înțelege oricine cum să facă bani pe net.

Mai departe o să categorisesc fiecare site cu care poți face bani direct sau indirect. O să fie la fiecare site o scurtă descriere, după care în update-uri, o să explic mai pe larg, pas cu pas, cum trebuie să faci, cu imagini, în așa fel încât să priceapă tot omul. Așa că fiți cu ochii pe articol. Fiecare site despre care voi scrie va face parte dintr-o categorie.

Tu poți să folosești doar o parte din site-urile despre care vorbesc, sau chiar pe toate, în funcție de cât de mult timp ești dispus să muncești. E de la sine înțeles că dacă vrei să câștigi bani destui cât să-ți ajungă va trebui să folosești cât mai multe dintre site-urile despre care vorbesc mai jos.

Poți începe de exemplu cu site-urile din categoria sondaje de opinie, cu aplicațiile și cu Remotask sau Coinbase până „te prinzi la bani”, adică până ai cu ce să începi ceva cu adevărat serios. Așa am început și eu. până începi să faci ceva bănuți online pentru a-ți putea deschide un blog online sau un site de tip dropshiping, sau orice alt gen de afacere, pe net.

Vom vedea mai în articol, ce înseamnă toți acești termeni, ca dropshiping sau marketing afiliat.

La început vei începe cu următoarele site-uri. Fă-ți cont pe fiecare dintre cele enumerat mai jos, dacă ești în situația în care am fost și eu, de a nu avea niciun ban. Vei avea o sursă de venit și în afară de asta vei acumula o sumă de bani cu care poți deschide un blog pe diverse teme, cu care să câștigi bani, sau un magazin online. Sau orice altă afacere online îți mai trece ție prin cap.

 

Categoria sondaje de opinie

Pe site-urile de sondaje de opinie poți munci part-time, când ai tu chef. Sunt câștiguri mici însă sigure și nu trebuie să știi decât să folosești un laptop sau un smartphone. În timp aceste câștiguri se adună. Trebuie să ai o adresă de email validă pe care să primești notificări când apar sondaje noi de completat. Cu banii adunați poți să-ți cumperi un host și un domeniu web și să începi să „miști ceva cu el”.

 

Iată site-urile cu care să începi:

Site-ul nr.1

Ipsos I-Say

Este un site cu ajutorul căruia poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie și recomandând și prietenilor site-ul. Se plătește în puncte pe care le poți transforma în vouchere PayPal de 5 EUR, 10 EUR, și așa mai departe. Poți să-ți faci cont pe Ipsos I-Say AICI.

Site-ul nr. 6

Daedalus Online

Este un site unde poți munci part-time, aici banii îi primești pe cardul bancar. Fă-ți cont AICI. Apoi continuă confirmându-ți contul și începând să răspunzi la sondaje de opinie.

Site-ul nr. 7

Marketagent

Banii îi primești pe PayPal după ce ai adunat suma minimă de retragere. Trebuie să depui cerere de retragere la fel ca și pe site-urile precedente și următoare. Înscrie-te pe Marketagent AICI.

 

Site-ul nr. 8

Mobrog

Un site foarte simplu și pe care ai de muncă ceva mai mult prin urmare câștigi mai mulți bani. Când spun mulți nu înseamnă sume extraordinar de mari, nici mari. Un voucher Mobrog este 5 EUR per retragere. Poți face mai multe vouchere de genul pe lună dacă teții de treabă. Fă-ți cont pe Mobrog AICI. Completează sondaje și apoi retrage banii.

Site-ul nr.9

TGM Panel

TGM Panel este tot un site prin care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Fă-ți cont AICI și începe să câștigi și tu.

 

Site-ul nr. 10

Surveytime

Este un site prin care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie în limba engleză. Fă-ți cont AICI.

 

Site-ul nr. 11

Talk Online Panel

Este un site cu care poți câștiga vouchere eMag de 44 sau 88RON. Nu trebuie decât să aduni punctele necesare pentru a răscumpăra acele vouchere. Și acest lucru îl faci răspunzând la sondaje de opinie. Înscrie-te AICI.

 

Site-ul nr. 12

Life Points

Un site prin care răspunzând la sondaje câștigi puncte pe care le poți transforma în vouchere PayPal. Înscrie-te AICI pe Lifepoints.

-*-

Următoarele site-uri sunt tot pentru a câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie până la următoarea categorie. Înscrie-te pe toate precum și pe cele anterioare și începe să faci bani. Cu banii câștigați poți deschide afacerea ta online.

-*-

Site-ul nr. 13

View Point Panel

 

Site-ul nr. 14

Paid View Point

 

Site-ul nr. 15

JTN Panel

 

Site-ul nr. 16

MyVoice

 

Site-ul nr. 17

iVox

 

Site-ul nr. 18

Timebucks

 

Site-ul nr. 19

Inovel

 

Site-ul nr. 20

American Consumer

 

Site-ul nr.21

Brand Institute

 

Site-ul nr.22

Technology Advisory Board

 

Site-ul nr.23

e-Research-Global

 

Site-ul nr.24

DollarClix

 

Site-ul nr.25

PrizeRebel

 

Site-ul nr.26

GreenPanthera

 

Site-ul nr.27

ySense

 

Site-ul nr. 28

surveyo24

 

Site-ul nr. 29

Syno

 

Site-ul nr. 30

Univox

 

Site-ul nr. 31

Get Paid To

 

Site-ul nr. 32

 My Voice

 

Site-ul nr. 33

ISurveyWorld

 

Site-ul nr. 34

Triaba

 

Categoria Aplicații

Diferența dintre site-uri și aplicații este faptul că, cu aplicațiile poți face bani și de pe un smartphone, neavând nevoie de un laptop. Pentru utilizatorii care nu au laptop sau calculator, am introdus la categoria aplicații și unele site-uri deja menționate dar care au și aplicație pe Google Play sau App Store.

 

 

Site-ul nr.35

Aplicația BigTime

 

Site-ul nr.36

Daedalus Online

 

Site-ul nr.37

Aplicația WowApp

 

Site-ul nr. 38

MOBROG

 

Site-ul nr. 39

Ipsos i-Say

 

Site-ul nr. 40

Marketagent

 

Site-ul nr. 41

TGM Panel

 

Site-ul nr. 42

Money Well

 

Site-ul nr. 43

Aplicația Woohoo

 

Categoria blogging

 

Site-ul 44

WordPress.org

WordPress este de fapt o platformă, un CMS, cu ajutorul căruia poți câștiga bani indirect și anume făcându-ți un blog cu ea, apoi punând pe acel blog reclame sau folosind alte metode specifice bloggingului. Aici este un articol despre cum poți face bani cu un blog.

Una dintre metode pe care vi le dezvălui este marketing-ul afiliat. Profitshare este o platformă de marketing afiliat cu care poți câștiga bani legal. Poți să-ți faci cont pe Profitshare AICI acum, și să începi să vinzi produsele altor companii, acestea îți vor oferi un comision din vânzări, prin intermediul platformei.

Un blog de succes, și care să îți aducă profit sau alt gen de satisfacții se crește în timp. Trebuie să scrii mult timp pe el, uneori durează și 3-4 ani, pentru ca cineva din lumea online-ului să te bage în seamă, și poate și zece ani pentru a începe să-ți câștigi din acest lucru cu adevărat un salariu mediu, cu care să te poți întreține pe tine sau familia ta. Și să pui și ceva deoparte.

Așa că acest site te poate ajuta indirect, fiind o platformă pe deplin gratuită. Există două tipuri de WordPress, wordpress.org, de unde poți descărca CMS-ul, și wordpress.com, pe care poți face tu un site, gratuit, fără a mai fi nevoie să cumperi domeniu și hosting. Însă pe acesta din urmă, pe wordpress.com, nu poți pune reclame și nu poți profita la maxim de libertățile. În afară de asta, pe WordPress .com domeniul care îți va apărea în câmpul de sus al browserului, pentru URL, nu va fi personalizat ci va apărea așa: www.numeletau.wordpress.com.

Pentru început, și să vezi dacă este pentru tine sau nu, dacă te acomodezi cu această meserie de blogger, trebuie neaparat vreo 6 luni să folosești wordpress.com, adică varianta gratuită. Să vezi ce și cum, despre ce este vorba, dacă te ții de treabă, adică dacă postezi regulat, și de abia apoi să treci pe un domeniu.com sau.ro și pe wordpres.com.

WordPress este cel mai folosit CMS de pe întreg globul.

 

Categoria comerț online

Site-ul nr.45

Shopify

Este un CMS special construit pentru a face comerț online. Cu această platformă poți vinde atât produsele tale din magazinul tău, adică să ai un stoc fizic de mărfuri, cât și produsele altora, adică să faci dropshiping. Fă-ți cont aici pe Shopify, documentează-te cum se poate face un magazin online legal, ce acte îți trebuie, ce presupune asta, și apoi deschide-ți magazinul. Învață cum se promovează un magazin sau produsele unui magazin. Totul găsești pe Google.

 

Nr.46

Plugin-ul Ecwid

(testată, este ușor de administrat de către orice începător). Este destinată pe pentru a fi folosită pe platforma WordPress. Acceptă plăți dintre cele mai diverse. Poți să-ți faci cont pe Ecwid AICI.

 

Site-uri de freelancing

 

Site-ul nr.47

Remotask

 

Site-ul nr.48

Upwork

Site-ul nr.49

Freelancer.com

 

Site-ul nr.50

Fiverr

În următoarele Update-uri la acest articol vom vedea cum mai exact faci, pas cu pas, pentru câștiga bani mulți și foarte mulți, online.

Vom face totul în pași simpli astfel încât toată lumea să înțeleagă

Update 1

Pasul 1

Crearea unei adrese de email

Ai nevoie de o adresă de email pentru a putea câștiga bani online neaparat. Îți recomand Gmail. Fără adresă de email, nu se poate. Crearea unei adrese de email este obligatorie. Dacă ai deja o adresă de email poți sări peste acest pas. Iată mai jos un videotutorial care îți arată cum se poate creea o adresă de email:

Update 2
Pasul 2
Crearea unui cont de PayPal
Cele mai multe dintre site-urile de mai sus te plătesc prin PayPal. PayPal este un procesator de plăți, prin care poți efectua dar și primi plăți. Banii pe care îi primești în PayPal îi poți retrage pe un card sau într-un cont bancar.
Accesează acest link pentru a citi articolul despre cum se poate face un cont de PayPal. Este un articol foarte detaliat, cu imagini, și care îți explică pas cu pas cum trebuie să faci pentru a avea un cont de PayPal. După ce îți vei fi făcut un cont de PayPal, vom trece la pași următori.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank