Eram fascinați și suntem încă de lumea de cealaltă parte a cerului. Ați privit vreodată noaptea luna în faza în care este cel mai aproape de pământ cu un telescop? Este fascinant și rămâi minute bune cu respirația tăiată când vezi craterele de pe lună sau alte fenomene care se mai întâmplă în cosmos. Este un moment unic ce trăiești când privești în direct tu însuți pe cer mai îndeaproape.

Ce-ar fi să faci cadou cuiva apropiat o chestie care se numește telescop, cu care poți vedea corpurile cerești mai îndeaproape? Dacă știi că acea persoană va aprecia și va trăi momente plăcute cu un telescop, studiind cerul, nu-i așa că ar fi frumos să-i faci unul cadou? Iată un telescop aici pe Emag care nu costă prea mult însă cu care cu siguranță vei aduce o bucurie de sărbători.

blank

Ce-ar fi dacă i-ai oferi celui/celei drag/i o pernă cu o imagine imprimată cu voi doi. Cu siguranță o/îl vei impresiona și vei rămâne în amintirea lui/ei mereu. Când va pune capul pe pernă și nu sunteți împreună se va gândi de fiecare dată cu drag la voi doi, la relația voastră. Comandă aici pe Emag o pernă personalizată cu voi doi.

blank

Deși este ceva mai scumpă, cu ceva efort de buget această dronă GoPro 7S cu cameră poate impresiona cu adevărat un pasionat de gadget-uri. Fie că primitorul va vrea să filmeze un eveniment sau va vrea doar să o manevreze pentru a-și impresiona colegii de muncă sau prietenii această dronă merită banii și este de efect.

blank

Știi că îi plac dulciurile? Orice femeie care se respectă va aprecia întotdeauna un cadou dulce. Pentru că pur și simplu așa sunt dragele de ele. Iată aici o ciocolată inscripționată cu mesajul Sărbători fericite!

blank

Să nu uităm nici de necuvântătoare, se știe că și ele manifestă bucurie. Nu vi s-a întâmplat niciodată ca, câinele vostru să dea din coadă și să se bucure când vă revede? Ei bine, de ce nu le-ai lua și lor un cadou care nu este prea scump însă cu siguranță va aduce ceva nou și distractiv în viața lor. Și bineînțeles nu se vor mai plictisi atunci când patrupedele sunt lăsate singure. Iată aici poți comanda o minge de cauciuc cu care se poate juca, pe care o poate arunca și chinui cât vrea. Astfel își poate consuma energia și îi puteți oferi o porție bună de distracție.

blank

Acestea sunt doar câteva idei. Dacă persoanei dragi îi place mult să citească de ce nu i-ai oferi un Kindle? Sau dacă îi place să scrie de mână de ce nu i-ai oferi un pix? Așadar fă și anul acesta câte un cadou celor dragi. Le vei oferi astfel dovada că ții la ei și vei primi aprecierea și respectul lor. Și nu uita că Moș-ul poate veni și pentru tine!

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank