Aşa cum oricare dintre noi dimineața avem ritualurile noastre precum spălatul pe dinți şi față, cafeaua sau alte acțiuni personale pe care le întreprindem dimineața, aşa se procedează şi seara. Iată 5 ritualuri de seară pe care le poți institui în programul tău. Acestea le-am instituit şi eu şi le practic. Sunt sigur că mare parte dintre voi le faceți deja pe cele precum spălatul pe dinți. Însă mai sunt şi altele. Pe să vedem.

#1 Te îmbraci in pijamale

Pentru cei mai mulți dintre noi este ritualul cel mai plăcut. Atunci când te îmbraci în pijamale ai acel sentiment de linişte de acasă, chiar dacă poate nu eşti acasă. Ai acel sentiment de intimitate.

#2 Bei o bautura caldă

Poate fi un ceai sau o cană de lapte cald. Vei adormi mai uşor şi mai repede.

#3 Te speli pe picioare si dinți

Faci un duş sau dacă nu ai posibilitate te speli măcar pe picioare. Şi pe dinți bineînțeles. Te speli bine printre degetele de la picioare căci peste zi se adună acolo bacterii şi miros neplăcut. Spălându-te le vei elimina. Pe dinți e bine să te speli măcar 3 minute şi să clăteşti gura de 5 ori.

#4 Faci rugaciunea de seară şi meditezi la ziua care a trecut si cea care o sa vină

Dacă eşti un tip sau o tipă religioasă şi crezi în divinitate te poți pune în colțul tău şi să spui o rugăciune. Rugăciunea Tatăl Nostru este cea mai cunoscută şi dacă nu o ştii pe de rost o găseşti pe internet. Când Iisus a fost întrebat de către ucenici cum să se roage el i-a învățat aceasta rugăciune. Aceasta mai este denumită şi rugăciunea Domnească.

Apoi, punându-te în pat te gândeşti la ziua care a trecut. Ce a fost bine şi rău în ea şi la ce ai de făcut pe ziua următoare. Nu e bine să te culci supărat aşa că iarta-i pe cei care ți–au greşit.