Există în zilele noastre numeroase modalități de a câștiga bani cu ajutorul unui laptop sau unui telefon. Unele sunt mai bune ca altele, unele se potrivesc mai bine unor persoane decât se potrivesc altora. Iată mai jos care sunt aceste cinci posibilități de a face bani online.Tu trebuie doar să-ți alegi una sau să le încerci pe toate să vezi care ți se potrivește.

#1 Sondajele de opinie

Este metoda cea mai la îndemână și care nu necesită cunoștințe speciale. Nu trebuie decât să știi să citești și să folosești laptopul sau telefonul. Iată doar câteva site-uri de sondaje de opinie pe care te poți înscrie: Daedalus Online, TGM Panel, MOBROG.  Mai multe vei găsi în acest articol. Ideea de bază este să nu renunți să răspunzi la sondaje, chiar dacă într-o zi primești și în două nu, până nu faci suma de retragere. După ce ai făcut această sumă, banii îi poți valorifica pentru că vor fi ai tăi.

#2 Blog

Îmi amintesc când am început eu într-ale bloggingului și scrisului pe un blog. Nu știam cum va fi, nu știam despre ce o să scriu. Am început doar să scriu despre ceea ce credeam că știu mai bine și am încercat să o fac cât mai bine. Iată că eforturile mele au dat rezultate și blogul meu a crescut atât ca număr de vizitatori cât și ca sursă de venit. Unele articole apar primele în rezultatele Google, la căutări.

Iată aici în acest articol am scris cât am câștigat în anul trecut 2021. Bloggingul nu este foarte complicat. În cazul în care nu ai un blog care arată bine te pot ajuta contracost, pentru că unul dinte serviciile mele este cel de a face bloguri pe WordPress.

Trebuie să știi să scrii cât mai corect în primul rând. Ar mai trebui să știi să te exprimi în scris cât de cât bine și, să fii interesant sau util cu ceea ce scrii tu pe blogul tău. Cât privește partea tehnică, te pot ajuta, doar lasă-mi un mesaj la rubrica CONTACT. Cu un blog câștigi bani din afilieri, banere, review-uri, advertoriale ș.a.m.d.

#3 Publicarea unei cărți

Nu este imposibil să câștigi bani din ceea ce scrii. Unii o fac, așa că de ce nu ai face-o și tu? Doar scrie. Scrie o nuvelă sau o carte de orice tip pe calculatorul tău, citește cărți asemănătoare, întreabă, cere păreri, apoi publică. Există multe edituri care te pot ajuta, sau dacă nu vrei să mergi pe edituri publici tu singur pe Amazon. Îți trebuie pe cineva care să-ți corecteze textul, să-l recitească, și pe cineva care să-ți facă coperta. Apoi poți lansa cartea.

Mai poți găsi câțiva marketeri care să se ocupe de publicitate, să mai apară câte un articol în vreo publicație importantă, ș.a.m.d.

S-ar putea să nu ai succes chiar din prima. Însă dacă scrii bine și îți faci un nume, iar cititorilor le place ceea ce tu ai scris, nu ai decât de câștigat. Îți vor cumpăra și următoarea carte. Unde mai pui că poți publica și pe Amazon și să ajungi cunoscut și peste hotare. Ca un sfat personal al meu…fii sincer în ceea ce scrii!

#4 Freelancing

Te poți înscrie pe site-uri ca upwork.com sau freelancer.com. Îți găsești domeniul tău pe care să activezi, și apoi începi cu sarcini pe care le poți efectua cu succes și fără cusur. Asta pentru a strânge review-uri pozitive. După construirea unei bune reputații și a unui profil frumos, îți poți forma o rețea de clienți pentru care să lucrezi. Domeniile pe frelancing pot fi programare, copywriting, graphic-design, traduceri, voice-over, etc.

#5 TikTok-er

Ce-ar fi să-ți construiești un profil de TikTok, Twiter, sau YouTube, sau altă rețea de socializare. După ce aduni mai mulți foloweri și capeți un oarecare renume pe acestea poți începe să promovezi produse sau servicii. Trebuie însă să te ții de treaba și să postezi zilnic ceva. Indicat ar fi ca să te axezi pe ceva, să te nișezi, spre exemplu pe finanțe personale, sau câștiguri online, sau tehnici de machiaj sau gătit. Posibilitățile sunt nelimitate.

Încearcă toate acestea și vezi care de care prinzi drag. Dacă pot să te ajut în vreun fel scrie-mi la rubrica CONTACT.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank