Există diverse metode cu care poți câștiga bani pe net unele necesitând un simplu smartphone. Dacă data trecută am vorbit despre sondaje de opinie și unele aplicații, de data aceasta voi vorbi despre jocuri.

Da, este adevărat, îți poți completa veniturile câștigând bani folosind metoda jocurilor distractive. Iată că astăzi vă voi vorbi despre 5 asemenea aplicații cu care poți câștiga bani.

#1 Woohoo

Este e aplicație foarte frumoasă și elegantă care are 20 de jocuri distractive pe care le poți juca. Fiecare joc îți aduce 750 de coins. Acestea sunt transformate în dolari care pot fi retrași într-un cont de PayPal. Dacă vrei să-ți faci cont pe Woohoo descarcă aplicația și bagă codul j0vkgbxk, primești 10 cenți bonus de bun venit.

Descarcă aplicația AICI.

#2 Quiz & Earn

Este o aplicație ceva mai serioasă în sensul că joci ceva de genul „Vrei să fii miliardar”. Ți se pun întrebări de cultură generală cu diferite variante de răspuns. Tu trebuie să alegi răspunsul corect. Mai poți câștiga puncte și vizionând reclame. Retragerea banilor se face când ai minim 100 $ adunați. Retragerea se face într-un cont de PayPal. Dacă vrei să-ți faci cont Quiz&Earn și să câștigi și tu o poți face AICI.

#3 BigTime

Este o aplicație care oferă mai multe jocuri spre a fi jucate și în funcție de cât de bine joci ți se oferă puncte. Punctele le poți transforma în dolari pe care îi poți retrage într-un cont de PayPal. Dacă vrei să începi și tu să câștigi cu BigTime fă-ți cont, bagă acest cod PNI7N și primești 2500 puncte gratuit. Aplicația o poți descărca AICI.

#4 Womplay

Cu această aplicație poți câștiga criptomonede pe care le poți ulterior transforma în bani. Poți participa la competiții sau pur și simplu câștiga EOS sau alte cripto jucând. Unele jocuri sunt foarte mișto precum Word of Thanks iar altele ceva mai simple de genul Candy Crush. Dacă vrei să-ți faci cont pe Womplay descarcă aplicația AICI și bagă codul C2TBNV.

#5 Wow App

Este în primul rând o aplicație bazată pe ideea de earning share. Funcția principală a acestei aplicații este de a comunica, ceva de genul WhatsUp. Însă oferă și numeroase jocuri pe care le poți juca și câștiga puncte pe care să le transformi în bani. Dacă vrei să-ți faci cont pe WowApp și să câștigi și tu o poți face AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank