V-am oferit în multe din articolele anterioare idei despre cum poți face bani online. Fie că, completezi sondaje de opinie, fie că lucrezi ca freelancer, fie că ai un canal de YouTube, și ocupația ta deja a început să producă bani, este foarte important să știi ce faci cu acești bani. Este important să știi ce faci de-acum încolo.

#1 Alocă-ți un buget și timp pentru educație

Ar fi bine să înveți mereu noi skill-uri, limbi străine, sau să citești. Acest lucru trebuie să fie all life long, adică pe toată viața, indiferent la ce nivel ai ajuns și cât de sus. Ideal ar fi să fie măcar 10% din ceea ce câștigi. Cu un șase EUR te poți abona la Scribd spre exemplu și să găsești acolo numeroase cărți printre care multe de educație financiară.

Chiar și faptul că mă citești acum este dovada că ai alocat deja niște bani deoarece mă citești pe net (care costă). Tot pe net poți găsi și cărți și cursuri gratuite sau contra-cost. Ar trebui ca măcar 2 ore seara înainte de culcare să citești câte ceva. Este foarte important lucrul acesta.

#2 Vizitează locuri noi (excursii)

Din când în când mai poți vizita altă localitate sau altă țară. Nu este neapărat să fie un concediu prelungit, poți merge doar pe Weekend. Vei învăța lucruri noi și vei veni în contact și cu alte obiceiuri și culturi, chestii care te ajută în dezvoltarea ta pe plan financiar și personal.

#3 Investește

Investește 10% din tot ce câștigi în ceva care ai știi că merge sau cere un sfat cuiva priceput legat de în ce ar fi bine să investești banii pentru a-i înmulți. Recomand Mintos ca o modalitate ușoară și la îndemână (pentru că e online) pentru investiții. Mintos este o platformă P2P de investiții care îți oferă dobândă undeva între 10% și 12% pentru banii pe care îi depui.

#4 Economisește

Nu strică să economisești. Pune 10% din tot ceea ce câștigi într-un cont sau într-o pușculiță. Aceia vor fi banii tăi de rezervă în cazul în care nu mai poți munci sau ai probleme de sănătate.

#5 Distrează-te

Alocă-ți 10% din banii pe care îi câștigi pentru a te relaxa și pentru distracție. Poți merge la un masaj, la o piscină sau oriunde mai vrei. Important este să te simți bine și să te recompensezi pe tine însuți/însăți pentru munca depusă.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank