Să presupunem că ai bani în plus adică bani care îți prisosesc și dorești să faci ceva cu ei. Dorești să-i rulezi, ceea ce este un lucru perfect normal. Asta pentru că economiile fără cap au dus întotdeauna la crize economice personale sau la nivel de țară.
Așadar, dacă vrei să faci economii, nu este un lucru rău, trebuie de știut însă că banul trebuie să crească în mâna ta. Cum faci asta? Răspunsul este: Investind.
Iată mai jos 5 chestii în care merită să investești banii, pentru că repet, banul care stagnează fără vreun scop anume, este un ban clocit, care nu mai e bun de nimic. El trebuie să aibă un scop când este pus în pușculiță. Fie el chiar pentru nevoi imediate, medicale, sau pentru doamne-ferește. Trebuie să aibă un scop clar.
1.Aurul
Investiția în aur a fost totdeauna una rentabilă. Persoanele care dețin aur mai întotdeauna se bucură de bună-stare financiară. Fie el chiar și un obiect de împodobit corpu,l precum un lănțișor de aur, o pereche de cercei de aur sau o brățară ori inel de aur. Aurul este un metal regesc. Întotdeauna a avut valoare și întotdeauna o să aibă. Încă din cele mai vechi timpuri, aurul era un material prețuit.
Chiar dacă nu crește neapărat ca valoare foarte mult aurul este un bun conservator de valoare. Așadar nu-și scade din preț pe termen lung.
Mai nou au apărut și lingouri de aur de greutăți mici și medii pe care le poți cumpărat chiar și online.
2. Argintul
Argintul este un metal prețios care are numeroase proprietăți. El este folosit pentru componentele unor anumite mașini sau mașinării și se estimează că valoarea acestuia în viitor va crește deoarece va crește nevoia de argint. Acest lucru se întâmplă datorită procesului firesc de tehnologizare care se desfășoară într-un ritm tot mai alert.
Sunt și bijuterii de argint pe care le poți cumpăra. Sunt bune și acelea.
Aici este vorba despre gusturi și despre intuiție. Dacă un tablou îți place indicat este să-l cumperi. Dacă orice obiect de artă este pe placul tău și vrei să investești în el, mergi pe mâna ta cel mai bine. Chiar dacă dai greș și valoare lui nu crește neapărat în timp foarte mult sau deloc cel puți te-ai ales cu ceva care te încântă.
4. Criptomonedele
Valoarea criptomonedelor crește încet și sigur. Dacă mai demult existau criptomonede care creșteau brusc la prețuri fabuloase precum Bitcoin, peste noapte, acum nu mai este chiar așa. Prețurile pot crește sau scădea, trendul însă este cel crescător, undeva de 10% pe șase luni, ceea ce ste o dobândă mai mare ca la oricare altă bancă sau platformă de investiții. Și spun asta ca o persoană care urmărește piața de criptomonede de cel puțin un an, și în mod constant.
Dacă vrei să cumperi criptomonede o poți face aici.
În cazul în care nu vrei să-ți bagi nasul în piața de criptomonede, sau cel puțin nu încă, și vrei o investiție ceva mai clasică, îți recomand platformele de investițți. Sau cel puți poți să le testezi cu sume mici sau medii dacă ești la început. Ca și platformă de investiții îți recomand pe cea despre care am vorbit aici.
Cam atât. Mai sunt și alte metode de a investi și poți încerca și singur, poți testa terenul pe diferite piețe sau prospect, ca să zic așa, să vezi unde este mai rentsabil.
Un lucru de reținut…este posibil ca banii investiți să nu se multiplice chiar la viteza la care ai așteptat. Ai însă răbdare pentru că dacă invrestești într-unul din punctele enumerate mai sus negreșit vei câștiga.
Comenteaza