Am citit câteva cărți de educație financiară la viața mea iar din unele consider că ai ce învăța. Adică extragi de acolo ce ți se pare bun și ce crezi că îți este util. Unele sunt mai vechi altele sunt mai noi. Unele principii le găsești în mai multe cărți. Așadar unele cărți au puncte comune. Pe acestea v-aș recomanda mai degrabă să le asimilați.

Desigur, nu găsești toul doar în cărți. Unele chestii nu poți să le înveți decât practic. Însă unii dintre bogații lumi au dorit să întoarcă ceva înapoi societății care i-au modelat ca miliardari, așa că au scris cărți cu sfaturi pentru cei care vor să fie ca ei. Despre aceste cărți am să scriu eu acest articol.

#1 Secretele minții de milionar

Aceasta carte cred că este cea mai bună dintre toate acestea cinci. Spun asta pentru că îți oferă câteva sfaturi, idei și principii de care este bine să ții cont. Un sfat pe care l-am reținut din această carte ar fi faptul că e bine să împărțești banii în câteva categorii distincte, fiecare categorie aparținând unui fel de cheltuieli. Dacă doriți să cumpărați cartea AICI Link.

#2 Cel mai bogat om din Babilon

Aceasta carte este cea de-a doua pe care o prețuiesc cel mai mult. Este la fel de bună ca prima aș putea spune. Este ușoară și o înțelege toată lumea, chiar și cei care nu știu să citească bine. În această carte aflii cum să faci avere chiar dacă ai datorii. Mai exact cum să plătești în același timp datoriile și să faci și avere. Dacă vrei să cumperi cartea AICI Link de unde o poți cumpăra.

#3 Cel mai vestit vânzător din lume

Este o carte interesantă care mi-a fost de ajutor. Ideea de bază pe care o transmite această carte este să nu renunți niciodată la cariera în vânzări, pentru că vor fi și zile mai puțin bune. Însă în afară de asta mai conține și multe alte idei și sfaturi pe care autorul ți le feră subt formă de literatură. Cumpără cartea AICI.

#4 Tată bogat, tată sărac

În această carte aflii că educația nu contează prea mult atunci când vrei să fii bogat și că banii nu sunt legați de educație neapărat și școli înalte. Cumpără cartea AICI.

#5 Dă lovitura

Cartea este a unui autor de succes din America, de origine evreiasă. Oferă sfaturi practice. Chiar dacă unele sunt expirate pentru că tehnologia evoluează repede, o poți adapta la vremurile prezente. Se bazează pe ideea de a face bani din pasiunea ta. Cumpără cartea AICI.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank