4 metode de a câştiga bani din fotografiile tale

Fotografia este un hobby des întâlnit pe care cei mai mulți îl practică pentru a se distra. Este acolo ceva plăcut în a captura momente unice  şi acest ceva face fotografia o artă aşa de iubită. Chiar dacă eşti un începător poți câştiga bani din fotografiile pe care le faci. Nu este neapărat să fii un fotograf profesionist cu diplomă pentru a face şi bani din asta, ceea ce, iarăşi, face din acest hobby ceva extraordinar. Tot ce trebuie să ştii sunt modalitățile de a face bani din asta. Din acest motiv am pregătit pentru tine rândurile de mai jos, rânduri ce conțin câteva sfaturi despre cum poți scoate bani din fotografie.

#1 Fotografia liber profesionistă

Poți începe să câştigi bani făcând fotografii pentru clienți offline. Aceasta este probabil cea mai dificilă modalitate din lista, nu pentru că sesiunile de fotografie ar fi dificile ci pentru că obținerea clienților este o provocare. Pentru a câştiga bani din asta trebuie să-ți faci publicitate unei audiențe potrivite. Vei avea nevoie de un website cu portofoliul tău iar acesta trebuie să conțină cele mai bune fotografii ale tale. Conectează pagina ta cu rețelele de socializare pentru a obține maximul din asta. Odată ce ai setat pagina promoveaz-o pentru a obține oferte de la potențiali clienți.

#2 Fotografia pentru site-urile tip Stock

Fotografia pentru site-urile tip Stock este o modalitate mai uşoară dar dacă vrei să obții mai mulți bani poți combina ambele metode. Dacă ai un set de mai multe fotografii de calitate foarte bună salvate undeva poți să le uploadezi pe site-urile de fotografie tip Stock cum ar fi: Alamy, Shutterstock sau iStock. Aceste site-uri vând fotografiile cumpărătorilor care au nevoie de ele. Este o modalitate excelentă de a face venit pasiv din fotografiile tale care altfel ar fi stat undeva uitate într-un fişier.

#3 Fotografia pe iPhone

Este adevărat. Nu ai nevoie de o cameră profesionistă pentru a câştiga bani din fotografie. Dacă îți place să faci fotografii cu iPhone-ul această metodă e excelentă pentru tine. Intră pe AppStore şi descarcă Eyem. Această aplicație îți permite să încarci fotografii care pot fi cumpărate de clienți iar o parte din profit îți revine ție. Eyem mai organizează de-asemenea concursuri de fotografie cu premii interesante permințându-ți astfel să câştigi bani şi din asta.

#4 Concursurile de fotografie

Poți câştiga foarte mulți bani dacă participi la unul dintre concursurile de fotografie disponibile online. Fă o căutare pe google şi pune ochii pe un concurs care se desfăşoară la momentul acela. Aceste concursuri necesită de obicei fotografii pe o anumită temă. Acordă-ți timp să te exprimi cum trebuie în fotografiile cu care participi. Unele concursuri au premii de mii de dolari altele doar de sute. În ambele cazuri, cu cât participi la mai multe concursuri cu atât şansele de a câştiga bani din asta cresc.

Adăugat de | 2017-12-23T17:41:39+00:00 23 decembrie 2017|Finanțe Personale|

Lasă un comentariu