Există numeroase aplicații financiare de pe telefonul tău mobil cu care poți ține o frumoasă evidență a câștigurilor și cheltuielilor. Vei avea habar după o perioadă mai lungă sau mai scurtă câți bani ai câștigat într-un anumit an, sau pe anumite luni din an, și pe ce s-au dus.

În acest fel ai un mai mare control asupra finanțelor tale și nu mai trăiești haotic din acest punct de vedere. Important este să te ții de aceste aplicații, să continui zilnic să-ți introduci fiecare venit și fiecare cheltuială, oricât de mici sau mari ar fi. Doar așa vei vedea pe ce cheltui mai mult, în ce luni ai câștigat mai bine. Pe baza acestor informații poți veni cu schimbări care să contribuie la un portofel mai consistent pentru viitor.

Așa că hai dragi tovarăși să vedem care aplicații sunt mai bune și de ce.

1.CashControl – ține evidența veniturilor şi cheluielilor

Este o aplicație cu care poți ține evidența veniturilor și a cheltuielilor, dar și a împrumuturilor date sau primite. De-asemeni mai poți stabili obiective pe economii şi ține evidența lor. Este poate una dintre cele mai complete din această categorie şi este cros-platform, aceasta însemnând că o poți folosi pe dispozitive ce rulează Android, iOS, Windows dar şi pe Web. Este uşor de utilizat şi cu un design frumos. Consider că este una dintre cele mai bune şi o şi folosesc.

Download:

Android, iOS, Web

 

2. Cash – Income & Tip Tracking- ține evidența doar a veniturilor

 O aplicație iOS pentru a ține evidența veniturilor. Este foarte frumos construită şi oferă statistici pe zile, săptămâni, luni şi ani.

Datele se pot și exporta in format CSV.

Aplicația este una minimalista concentrată pe ceea ce trebuie sa facă- să țină evidența veniturilor.


 

3.Picospend – ține evidența doar a cheltuielilor

O altă aplicație minimalistă iOS minimalistă, de data aceasta însă pentru cei care vor să țină evidența doar cheltuielilor. Dispune de categorii de cheluieli iar graficele cu statistici se pot exporta.


4.Saveup – Save Up – Set A Money Goal & Track Savings – ține evidența economiilor

O aplicație iOS minimalistă pentru a ține evidența economiilor. Poți stabili obiective şi introduce suma pe care ai economisit-o. În pagina principală îți va apărea progresul făcut în îndeplinirea obiectivului.