Așa cum spuneam în articolul anterior este important să te nișezi pe ceva atunci când vine vorba de a face bani online. De data aceasta voi vorbi despre scris. Mai exact despre blogging. Și anume cum poți câștiga bani doar…scriind.

Poți spune că nu este un lucru chiar la îndemâna oricui însă este. Atât timp cât știi să legi două cuvinte în scris poți faci bani din scris. Nu trebuie să ai studii de lingvistică, de limba română, de jurnalism. Important este să găsești acele oportunități din care să poți profita atât tu cât și cititorii tăi.

De exemplu marketingul afiliat. Atât timp cât tu recomanzi un serviciu din care cititorul poate câștiga bani și din înscrierea la acel serviciu a fiecărui cititor câștigi și tu, totul este bine.

Nu trebuie decât să recomanzi produsul sau serviciul respectiv.

Spre exemplu dacă te înscrii pe site-ul Ipsos I-Say. Nu doar că vei câștiga puncte pe care le poți transforma în bani câștigând prin completarea de sondaje de opinie dar poți și să recomanzi altora serviciul iar prin acele recomandări câștigi și tu. Și acesta este doar unul dintre site-urile pe care le poți recomanda. Mai sunt atâtea altele. Spre exemplu Daedalus Online.

Să fim mai concreți însă. Să spunem că cu Ipsos câștigi undeva la 100 de lei lunar. La fel și cu Daedalus, atât din recomandări cât și din completarea de sondaje de opinie. Iată că din cei 3000 de lei care ți-am spus că îi poți câștiga lunar, 200 deja îi ai folosind aceste website-uri.

Mai rămân încă 2800. Dar asta în postarea următoare. Până atunci îți recomand să-ți faci cont pe ambele și chiar dacă nu ai un blog le poți promova pe profilul tău de Facebook sau pe o pagină de-a ta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank