Important este în primul rând să promovezi ceva, fie un serviciu fie produse pe blogul tău. Așadar vă dați seama că acum vorbim din câștigarea a 3000 de lei pe lună dintr-un simplu și în același timp complicat blog. Treaba este relativă. La fel cam cu cele trei fire de păr. Sunt multe trei fire de păr? Nu, atât timp cât sunt pe capul omului sunt puține. Atât timp cât sunt în vreo ciorbă sau vreo mâncare sunt multe. Așadar treaba este relativă.

Însă hai să vedem cum putem face să câștigăm 3000 de lei pe lună din blogging…

Se numește marketing afiliat. Una dintre platforme este Profitshare.ro. Cu aceasta platformă și cu articole construite în mod inteligent și care să aducă beneficii atât celui care te citește cât și ție poți câștiga liniștit 3000 de lei pe lună. Bineînțeles ca orice afacere și aceasta se crește. Așa că durează timp până vei câștiga 3000 de lei pe lună sau chiar mai mult. Pentru început este bine și 100 de lei. Asta ca să vezi că se poate.

Spre exemplu eu câștig 100-120 de lei lunar doar din Profitshare. Și câștigurile cresc de la o lună la alta. Așa că dacă este să te focusezi pe câștiguri online, poți să te focusezi pe blogging și pe Profitshare. Și în timp poți ajunge la 3000 de lei pe lună sau chiar mai mult. Însă acest lucru implică muncă (scrierea de articole) și timp. Niciun lucru măreț nu se face peste noapte.

Eu spre exemplu am  șase luni de când câștig cel puțin 100 de lei lunar din Profitshare și care sunt impozitați la sursă, deocamdată. Așadar nu trebuie să-mi fac griji că am de plătit la fisc sau am treabă cu declarații fiscale și acte. Și am o bănuială că, chiar și un venit de 3000 de lei pe lună din Profitshare este impozitat la sursă. Așa că tu dragă cititorule nu ai decât să scrii, să promovezi produse sau servicii și să câștigi acei 3000 de lei pe lună.

Cum am mai spus aceasta implică timp și documentare…research. Însă se poate și nu este un lucru greu. Trebuie doar să cauți acele produse sau servicii care îți plac, pe care le-ai testat sau care se potrivesc ție sau cititorilor tăi. Și astfel ajungi ca în timp, să câștii bani, foarte mulți bani. Spre exemplu eu am trei ani decând mă ocup mai serios de acest blog și de-abia acum șase luni am reușit să am un câștig regulat de 100-120 de lei lunar din Profitshare și estimez că va crește treptat, lună cu lună, an cu an.

Estimez ca în următorii trei ani să câștig 3000 de lei pe lună doar cu Profitshare și acest blog, eu neavând altceva de făcut decât să scriu și să folosesc platforma Profitshare. Unde mai pui că pot munci de oriunde și nu am de plătit impozit la stat pentru că impozitul se reține la sursă. Adică am de plătit impozit la stat dar scap de toată birocrația.

În cazul în care nu știi ce să promovezi nu-ți rămâne decât să cauți pe net, pe platformă sau pe Emag acele produse sau servicii care îți plac, de care ești mulțumit, care le-ai folosit și/sau care pot fi folositoare cititorilor tăi.