Da. Știu. Am mai scris un articol în legătură cu site-uri de sondaje de opinie care te remunerează. Acesta articol anterior prezenta 10. Am să vă mai dezvălui încă 20.

Înainte să vi le spun și pe celelate douăzeci care urmează (printre care se enumeră și aplicații) vreau să vă mai spun trei lucruri.

#1 Le mai enumăr o dată pe celelalte zece (site-uri de sondaje) care vorbeam în articolul trecut (în cazul în care nu te-ai înscris deja, te rog să o faci).

#2 Acest articol prezintă dovezi (print-uri) care arată câștigurile.

#3 Este un job part-time sau ful-time. Depinde și de tine. De posibilități. De timpul pe care îl ai. Dacă ai copii sau alte responsabilități. Totuși, dacă vrei să intrii în asta full-time, nu ai scuze să nu faci bani.

Răspunde la toate invitațiile la sondaje chiar dacă nu te califici. Completează task-uri, etc. E un venit mic, știu. E un venit mic pe fiecare sondaj. Unele sunt plătite bine. De exemplu eu am fost remunerat pentru unul cu 20 EUR. Asta într-o oră sau mai puțin.

Mai mult, dacă stai mult pe acasă (gen casnic/ă este un venit din care poți câștiga un venit frumușel. Estimativ un salariu mediu/lunar. Fără stres. Doar răspunzi la întrebări. Chiar și de pe un smartphone.

Dacă ți-am captat interesul iată și articolul:

30 de site-uri de sondaje de opinie care chiar te plătesc!

I (primele 10)

Primele 10 de care deja ți-am spus deja le re-enumăr: (dacă vrei să citești despre fiecare în parte o poți face AICI.

#1 Mobrog

#2 Daedalus

#3 Talk Online Panel

#4 LifePoints

#5 TGM Panel

#6 I-Say

#7 View Point Panel

#8 Paid View Point

#9 Surveytime

#10 JTN Panel

Mențiuni: Uneori e posibil să nu te califici la anumite tipuri de sondaje. Nu te descuraja. Încearcă următorul, apoi următorul. Până iese unul la care te califici.

II (Următoarele 20)

#11 iVox

#12 Timebucks

(pentru Timebucks poți opta să-ți intre banii în cont prin TransferWise. Dacă ai poți unul poți face AICI gratuit)

#13 MyVoice

#14 Inovel

#15 American Consumer

#16 Brand Institute

#17 Technology Advisory Board

#18 e-Research-Global

#20 DollarClix

#21 PrizeRebel

#22 GreenPanthera

#23 ySense

#24 surveyo24

#25 Syno

#26 Univox

# 27 Get Paid To

#28 My Voice

#29 ISurveyWorld

#30 Triaba

NOTE PE FINAL

Înscrie-te pe cât mai multe dintre aceste site-uri. Chiar pe toate. Activează-ți notificările la mailuri sau la o adresă de mail pe care o ai special pentru sondaje de opinie. Sau la adresa ta personală.

Este important să încerci să răspunzi cât mai repede. Altfel ți-o i-a altul înainte.

Este posibil ca uneori să nu te califici. Este ceva normal să nu fii întotdeauna în grupul țintă. Nu te descuraja.

După ce au trecut vreo 3-4 săptămâni și s-au adunat vreo 200 EUR (pe toate), tot îți prind bine. Mai ales dacă nu ai altă ocupație și vreun venit. Mai ales în această perioadă (COVID19, criză, izolare la domiciliu, concedieri).

PLUS BONUS PE FINAL ÎȚI MAI OFER UN SITE CARE ARE DE LUCRU APROAPE PERMANENT: REMOTASK.

Acest site îți oferă task-uri mai multe, prin urmare mai mult de muncă. Sunt și ceva mai complicate. Dar până te obișnuiești doar e mai greu. Eu am câștigat deja cu el. Cei care activează cu el spun că poți câștiga și 40-50 EUR/zi. Dar e și mult de muncă și necesită concentrare. Așa că pentru început vezi doar de sondaje.

Depinde și de tine cât de odihnit ești, cât ești de familiarizat cu tehnologia, cu genul acesta de câștiguri, cu PC-urile, ce vârstă ai, etc. Muncește. Repet, muncește mult. Știu că sunt câștiguri mici la început. Dar cândește-te că banii îi poți reinvesti într-o parte sau în alta. Pe Mintos sau Crowdestate.

Aaa…și să nu uităm de aplicații. Acestea sunt două pe care le folosesc mai mult pentru a mă distra. Este vorba de WowApp (care plătesc) și BigTime (un site cu jocuri pe care ești plătit că te joci)

Google Play:

Download: WowApp

Download: BigTime

AppStore:

Download: WowApp

Download: BigTime

Însumând toate acestea, cu dispoziție, concentrare, poți face un salariu. Un salariu care zic eu că nu e mic pentru România. Era și un proverb…”cele mai multe oportunități cu cei mai mulți bani put a muncă, de-aia majoritatea se feresc de asta, de muncă.”

E greu să te obișnuiești cu munca la PC când ești începător.Dar se poate!

E greu să stai 12 ore pe un scaun și să tot tastezi, dar se poate!

E greu să câștigi un salariu de acasă (și plăcut în același timp) dar se poate!

Pentru întrebări suplimentare contactați-mă pe adresa mea de email: contact@iulianm.ro sau AICI la rubrica de contact.

Vă doresc mult succces!

Iulian M