Există pe net numeroase site-uri pe care poți munci pentru a câștiga bani. Cele enumerate însă în acest articol nu necesită cunoștințe speciale, nu trebuie să știi limba engleză pentru a lucra pe ele și nici vreun limbaj de programare. Nu trebuie decât să ai un laptop sau un telefon mobil și o conexiune la internet. Și bineînțeles câteva minute libere atunci când site-urile o cer.

Iată așadar care sunt cele 3 site-uri cu ajutorul cărora poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie.

#1 Marketagent

Este un site de dinafară însă sondajele sunt în limba română. Vei primi notificări pe adresa de email cu care te înscrii pe site, notificări în care ești invitat să răspunzi la sondaje de opinie și implicit să câștigi bani. Este bine totuși, dacă te înscrii pe acest site, să verifici periodic site-ul pentru a vedea dacă nu cumva au apărut sondaje noi și la care tu nu ai primit notificare pe email, pentru că se mai întâmplă.

Pe acest site ești răsplătit în puncte pentru fiecare sondaj completat. Răsplata pe care o primești pentru fiecare sondaj completat variază de la 65 la 100 și ceva de puncte, în funcție de complexitatea și durata sondajului. La 1000 de puncte acumulate ai 10 EUR câștigați pe care îi poți retrage într-un cont de PayPal. În cazul în care nu ai un cont de PayPal, vrei să-ți faci unul, și nu știi cum, vezi acest tutorial. Dacă vrei să te înscrii site-ul Marketagent și să începi să câștigi și tu o poți face aici pe acest link.

#2 Surveytime

Este un alt site de dinafară, și la fel ca primul, sondajele care sunt acolo disponibile pentru a fi completate sunt în limba română. Pe acest site ești plătit imediat după ce ai terminat de răspuns complet la sondaj, nu trebuie decât să retragi banii în contul de PayPal. Suma pe care site-ul ți-o oferă pentru fiecare sondaj poate fi de maxim 1$. Uneori apar mai multe sondaje în aceeași zi. Pe acest site nu primești notificări pe email ci trebuie să verifici tu zilnic sau periodic dacă sunt sondaje noi de completat. Site-ul are un aspect plăcut și modern și la fel și sondajele de pe el. Dacă vrei să-ți faci cont pe Surveytime intră pe acest link și te poți înscrie chiar și cu contul tău de Facebook.

#3 TGM Panel

Este un portal de sondaje de opinie care la fel te plătește pentru fiecare sondaj. Aici partea frumoasă este că poți retrage banii chiar și când ai acumulat doar 3 EUR. Plata la fel se face într-un cont de PayPal. Suma cu care ești răsplătit pentru completare cât și durata și complexitatea sondajului variază în funcție de fiecare sondaj. Dacă vrei să te înscrii pe acest site o poți fac aici pe acest link.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank