În ceea ce privește câștigarea de bani online există mai multe metode, care din care mai eficiente și profitabile, care îți pot aduce un venit suplimentar celui pe care deja îl ai. Sau îți poți crea chiar un venit din care să trăiești, de ce nu. Ultima variantă necesită mai multă muncă însă se poate.

Una dintre metode este câștigurile cu ajutorul link-urilor te tip referral pe site-urile sau aplicațiile de criptomonede. Ceea ce trebuie să faci tu este să promovezi acele site-uri și aplicații în medii specifice precum social media sau chiar să trimiți link-urile de afiliere la prieteni sau cunoștințe, iar pentru fiecare referral tu vei câștiga o anumită sumă de bani.

Iată mai jos 5 site-uri și aplicații de criptomonede pe care poți să le promovezi și de pe urma cărora poți câștiga bani.

#1 Binance

Este un site-platformă de cripto pe care poți să-l promovezi prin intermediul de tip referral. Promovând-ul câștigi 100 USDT atât tu cât și cel care se înscrie de pe link-ul tău. Însă atenție, dacă nu te înscrii pe link, nu mai câștigi acei 100 USDT. Dacă vrei să te înscrii și să câștigi 100 USDT înscrie-te pe Binance AICI pe link. Acești 100 USDT îi poți tranzacționa.

Pe Binance poți tranzacționa mai multe criptomonede printre care și Bitcoin, Etherum și alte numeroase criptomonede.

#2 eToro

Și această platformă oferă un link de referral. Este o altă platformă de cripto pe care poți tranzacționa peste 75 de criptomonede. De asemeni, atunci când cineva se înscrie pe link-ul tău de referral tu ai de câștigat de acolo. Înscrie-te pe eToro aici.

#3 OKX

Este o altă platformă de criptomonede pe care te poți înscrie pentru a face bani. Oferind link-ul tău de referral vei câștiga atât tu cât și cel care se înscrie. Înscrie-te pe OKX aici și începe să câștigi și tu. De-asemeni OKX oferă o colecție de peste 300 criptomonede.

Înscrie-te gratuit pe toate aceste platforme, oferă link-ul tău de referral prietenilor, cunoscuților, pe un grup de Facebook sau oriunde poți oferi un link online și începe să câștigi bani sau cripto cu aceste platforme.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank