Există numeroase site-uri în ziua de astăzi care îți pot oferi bani în schimbul unor servicii. Fie că, completezi sondaje de opinie, fie că efectuezi alte task-uri, cu ajutorul site-urilor de mai jos poți câștiga bani.

Poți face acest lucru ca pe o chestie aparte, pe lângă serviciul tău. În cazul în care ai o rată la bancă, poți încerca aceste site-uri măcar ca o treabă care completează veniturile existente deja, m pe care le obții de la jobul tău.

Primul de care vă voi spune este defapt și cel cu care puteți câștiga cel mai mult.

Banii îi puteți retrage într-un cont de PayPal.

Primul site

MOBROG

Este unul dintre site-urile cele mai serioase. Plata se face într-un cont de PayPal iar sondaje apar cam în fiecare zi. Notificările pentru sondaje le primești pe email. Pentru a vedea când apar sondaje noi îți recomand să îți verifici email-ul permanent. În cazul în care ești ocupat poți să îți activezi notificările la email pe telefon.

Pentru fiecare sondaj ești recompensat cu o anumită sună de bani care nu este neapărat mare însă în timp se adună.

Fă-ți cont pe MOBROG aici.

Al doilea site

Daedalus Online

Daedalus Online este un website și în același timp o aplicație cu care poți face bănuți câștigând sondaje de opinie. Nu trebuie decât să completezi sondaje și, la fel ca mai sus, să încasezi plata. Pentru asta nu trebuie decât să ai minim 10 EUR în cont.

Al treilea site

TGM Panel

Este un website care, la fel, te plătește pentru a răspunde la sondaje. Răspunde pe la sondaje și pe acest site și adună cel puțin 3 EUR pentru a putea retrage banii. Poți face retragerea după ce ai adunat minim 3 EUR.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank