Când vine vorba de făcut bani pe net toată lumea vrea, o parte încearcă, iar ultima categorie reuşeşte.

Din cei care reuşesc o parte renunță din cauza veniturilor mici pe care le obțin la început şi se lasă descurajați.

Acest articol nu este pentru cei captivați de mirajul banilor câştigați uşor pe internet. Orice bani câştigat presupune un efort sau stres. Nimeni nu îți dă bani degeaba. Este o lecție pe care am învățat-o de mic copil de când a trebuit să muncesc din greu pentru a avea proprii bani.

Aşa că nu te lăsa amăgit de tot felul de reclame sau ecscroci care promit marea cu sarea. Iar când cineva îți oferă ceva gratuit ar trebui să îți pui întrebări.

Chiar şi eu din acest articol am de câştigat 3 lucruri: câştig din reclamele de pe el, fac ceea ce îmi place şi în modul acesta mă deconectez de la stres, ofer valoare comunității.

Iată câteva metode testate de a face bani pe net:

#1 Freelancing

Am aici un articol frumos despre cum să faci bani din freelancing. Pe site-uri în gen Upwork poți câştiga bani făcând diverse lucruri cum ar fi programare, content writing, grafic design, etc.

Poate nu obții din prima un job dar dacă persişti şi vrei reuşeşti. Eu am obținut un job aici după câteva săptămâni dar alții obțin şi după luni de zile. E mai greu până obți primele 2-3 joburi. După aceea vei căpăta credibilitate şi vei obține joburi mai uşor.

#2 Blogging

Nu te poți aştepta la câştiguri din prima. Trebuie să ai multe articole scrise şi conținut de calitate. După câteva luni vei câştiga şi bani. După câțiva ani chiar vei putea trăi doar din asta dacă eşti serios. Este ca orice alt job. Încearcă fii bun în ceea ce faci şi ține-te de treabă.

#3 Sondaje de opinie

Nu câştigi foarte mult dar veniturile sunt imediate. Dacă aplici la mai multe website-uri în genul acesta poți câştiga bănuți frumoşi.

O altă metodă pe care încă nu am testat-o în întregime este obținerea de venituri din aplicații care mineresc bitcoin. Am descărcat câteva aplicații Android pe care o să vi le spun şi vouă şi un program pe Windows. Nu este un câştig foarte mare…60 de dolari pe an nu e cine ştie dar la mai multe dispozitive se adună.

Aplicațiile de care vă spuneam mai sus sunt:

Bitcoin Miner – earn free BTC şi Etherum Miner – earn free ETC. Cea pe Windows este Bitcoin Miner. Ați încercat astfel de aplicații?

Ce metode de a câştiga bani ați folosit cu succes?