În rândurile de mai jos o să vorbesc de cele mai rapide metode cu care poți face rost de bani online. Rapide e un termen relativ. Banii cel mai rapid îți vor fi livrați în 2 săptămâni de la retragere dacă este să ne referim la a doua metodă. Plus că durează până faci punctele pentru a-i transforma în bani. Undeva în interval de o lună de zile poți face bănuți. Pentru prima metodă banii intră pe sau după data de 15 a fiecărei luni. Și aici trebuie să acumulezi puncte. Aceste le acumulezi în funcție de câte sondaje de opinie ai completate.

Metodele descrise sunt perfect legale și sunt cele mai la îndemână nenecesitând cunoștințe de programare sau alte cele.

#1 Daedalus Online – Site de sondaje de opinie. Răspunzi la sondaje de opinie și câștigi bani. Trebuie să ai un cont bancar și să-ți știi IBAN-ul. Cererea de retragere o poți face după ce ai acumulat minim 10 EUR. Banii intră după data de 15 ale fiecărei luni, și după ce s-a depus cererea de tragere. Pe Daedalus fă-ți cont AICI.

#2 Ipsos I-Say – Site de sondaje de opinie. Plata se face prin PayPal, Vouchere cadou (Emag), sau carduri virtuale preplătite. Suma minimă care poate fi retrasă este de 2 EUR. Suma maximă nelimitată. Cel mai mare card preplătit de tip Master Card este de 50 EUR. Cu cât ai mai multe puncte cu atât poți comanda mai multe carduri sau vouchere Paypal sau Emag. Pe I-Say fă-ți cont AICI dacă nu ai deja.

#3 Storm Gain – Este o aplicație pe care e mai bine să o ai. Cu ea poți câștiga gratuit aprox 20 dolari pe lună. Aplicația presupune minarea de cripto în cloud. Acest lucru înseamnă că nu-ți consumă din resursele telefonului sau laptopului. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul minare o dată la 4 ore. Criptomonedele le poți retrage sau poți cumpăra alte cripto. Pentru retragere trebuie să acumulezi minim 20,03 USDT. Pe Storm Gain îți poți face cont AICI.

blank

blank

blank

 

blank

 

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank