Sportul și mișcarea sunt de bază pentru o sănătate de fier și o stare generală de bine. Majoritatea apreciem sănătatea la adevărata valoare doar după ce o pierdem. Iată de ce ar fi bine ca, măcar de trei ori pe săptămână, să facem exerciții fizice. Chiar și doar 5 minute, dar să fie făcute cu regularitate.

Mai jos vă prezint 3 aplicații gratuite pentru fitness pe care le folosesc de mult timp și merită încercate.

#1 Sworkit

Am folosit-o mult timp și încă o folosesc. Poți seta durata antrenamentului, ex. 5 minute/10 minute/ 15 minute/ ș.a.m.d. Are 4 tipuri de exerciții: Strenght, Cardio, Yoga și Stretching. Eu o folosesc pentru Cardio. În special dimineața, 5 sau 10 minute. Este gratuită dar are și pachete premium cu funcționalități în plus.

#2 În formă în 30 de zile

Este o aplicație care își propune recăpătarea condiției fizice în 30 de zile. Te ia progresiv, cu exerciții mai ușoare la început, după care antrenamentele cresc în intensitate și durată. Deși aplicația se numește În formă în treizeci de zile, o poți folosi pentru a te antrena nu doar 30 de zile ci tot timpul. Eu am ajuns cu această aplicație în ziua 12 de exerciții și deja mă simt mai Ok d.p.d.v al tonusului. De-asemeni postura este mult îmbunătățită. Aplicația este gratuită iar vocea care te ghidează pe parcursul exercițiilor vorbește în limba română.

#3 Runtastic

O folosesc când alerg sau merg cu bicicleta. Îți arată câți kilometri ai parcurs și în cât timp. Plus că poți posta traseul, kilometri parcuși și timpul pe Facebook, deci te poți lăuda cu câtă mișcare faci și poți fi o sursă de inspirație pentru alții.

Voi ce aplicații de acest gen folosiți?