Continui seria de articole în care scriu despre metode de a face bani de pe un telefon sau de pe un laptop. Dacă data trecută vorbeam despre site-uri pe care poți completa sondaje de opinie în schimbul banilor, în acest articol o să vorbesc despre câteva aplicații. Hateri sunt rugați să se abțină. Știu că nu e cea mai cool metodă și nici bani mulți nu câștigi. Însă este o metodă și în lipsă de altă ocupație poți face și asta.

Mai ales că unele aplicații sunt chiar distractive.

Așa că hai să vedem.

#1 Aplicația BigTime

Este poate aplicația care îmi place cel mai mult. Cu această aplicație poți câștiga bani în principal jucând jocuri distractive. Punctele pe care le câștigi le poți transforma în bani sau le poți folosi pentru a participa la extrasgeri pentru marele premiu. Acesta este la momentul la care scriu acest articol undeva pe la 3000 de dolari. Ceea ce nu poți spune că e puțin. Dimpotrivă. Cu cât ai mai multe puncte cu atât ai mai multe șanse de câștig.

Descarcă aplicația, fă-ți cont și bagă acest cod de invitație pentru a primi 2500 de puncte gratuit: PNI7N.

Aplicația o poți descărca aici:

Download pentru Android

Download pentru iOS

#1 Aplicația WowApp

Este o aplicație destinată în special comunicației. În gen WhatsUp. Doar că cu această aplicație poți câștiga și bani. Cum? Folosindu-o. Mai poți juca jocuri, citi știrile, efectua task-uri, etc. Pentru toate acestea primești bănuți pe care îi poți retrage în contul tău. Dacă vrei să-ți faci cont pe WowApp intră AICI.

#3 Aplicația Sweatcoin

Este o aplicație cu care poți face bani doar prin contorizarea pașilor pe care îi faci. Oricum te mai plimbi, alergi sau mergi la cumpărături. Așa că de ce să nu faci și bani din asta? Cu Sweatcoin chiar asta faci. Toată chesti e că monedele sweat le poți folosi doar pentru cumpărături sau în schimbul unor premii. Era acolo la un momentdat chiar și un iPhone X la premiu. Dar mai au și excursii în locuri exotice și alte premii mișto.

Aplicația o găsești AICI.

Voi ați folosi asemenea aplicații măcar pentru divertisment? Cunoașteți și altele? Dacă da care?