Front Update: Vezi aici articolul 7 aplicații testate care te plătesc

Continui seria de articole în care scriu despre metode de a face bani de pe un telefon sau de pe un laptop. Dacă data trecută vorbeam despre site-uri pe care poți completa sondaje de opinie în schimbul banilor, în acest articol o să vorbesc despre câteva aplicații. Hateri sunt rugați să se abțină. Știu că nu e cea mai cool metodă și nici bani mulți nu câștigi. Însă este o metodă și în lipsă de altă ocupație poți face și asta.

Mai ales că unele aplicații sunt chiar distractive.

Așa că hai să vedem.

#1 Aplicația BigTime

Este poate aplicația care îmi place cel mai mult. Cu această aplicație poți câștiga bani în principal jucând jocuri distractive. Punctele pe care le câștigi le poți transforma în bani sau le poți folosi pentru a participa la extrageri pentru marele premiu. Acesta este la momentul la care scriu acest articol undeva pe la 3000 de dolari. Ceea ce nu poți spune că e puțin. Dimpotrivă. Cu cât ai mai multe puncte cu atât ai mai multe șanse de câștig.

Descarcă aplicația, fă-ți cont și bagă acest cod de invitație pentru a primi 2500 de puncte gratuit: PNI7N.

Aplicația o poți descărca aici:

Download pentru Android

Download pentru iOS

#2 Aplicația WowApp

Este o aplicație destinată în special comunicației. În gen WhatsUp. Doar că cu această aplicație poți câștiga și bani. Cum? Folosind-o. Mai poți juca jocuri, citi știrile, efectua task-uri, etc. Pentru toate acestea primești bănuți pe care îi poți retrage în contul tău. Dacă vrei să-ți faci cont pe WowApp intră AICI.

#3 Aplicația Woohoo

Este o aplicație foarte plăcută cu care poți câștiga bani jucând jocuri distractive. Descarcă aplicația aici, bagă codul: j0vkgbxk și primești pe loc 10 cenți bonus de bun venit.

UPDATE: BONUS încă două aplicații:

#4 Daedalus Online

Daedalus este o aplicație de sondaje de opinie. Îți poți face cont AICI. Se câștigă bine. Uneori sondajele sunt scurte așa că nu trebuie să te stresezi prea mult. Câteodată sunt mai lungi dar bine remunerate. Oricum este o aplicație serioasă care plătește. Este atât o aplicație web cât și pe mobil.

#5 StormGain

Este o aplicație web dar și de mobil (poți folosi atât calculatorul, laptopul cât și telefonul) pentru minare de criptomonede. Poți mina criptomonede pe care ulterior le poți retrage. Dacă vrei să-ți faci cont pe StormGain îți poți face cont AICI. Dacă vrei să citești mai mult despre StormGain o poți aface AICI. Am scris un întreg articol dedicat acestei aplicații.

Update articol: citește AICI mai multe despre Daedalus Online și despre cum poți faci peste 3000 LEI cu el