Eu știu doar trei, probate. Le-am testat și plătesc.

Așa că hai să vedem.

#1 WoW App

Este o platformă de mesagerie și apelare vocală. Gen WhatsUp. Chestia diferită este că nu trebuie să ai acces la net pentru a suna dacă ai adăugat un contac, ci doar puncte Wow. Este o platformă dezvoltată de o echipă românească de dezvoltatori în care s-au investit milioane. Tind să spun că este un eșec. Totuși, poți câștiga bani cu ea.

Cum? te vei întreba?

Iată cum:

  • jucând jocuri. Oferă diverse jocuri din diferite categori (RPG, acțiune, aventură, etc) pe care dacă le joci strângi puncte. Cum funcționează? Îți arată reclame iar în schimb ei câștigă bani pe care o parte o distribuie utilizatorilor. Rețeta este veche dar stabilă.
  • afișând Wow App pe ecranul de pornire. Poți seta ca pe ecranul de pornire să-ți afișeze aplicația.
  • vizionând reclame.
  • de la alți utilizatori (cu cât ai mai mulți utilizatori la contacte, cu atât vei câștiga mai mult. Acest lucru deoarece o parte din venitul lor ți se distribuie și ție.
  • și alte metode.

Dacă vrei să folosești Wow App intră pe acest link de invitație. Aplicația funcționează doar pe bază de invitații. Sau așa știam. Numai știu ce le-a mai trecut prin minte acum.

Banii pe care i-ai câștigat îi poți retrage prin PayPal.

Nu știu încă dacă merită efortul. Totuși mie îmi place că atunci când deschid telefonul îmi apar știrile cele mai importante pe ecranul de blocare, vremea, etc. Așa că o folosesc și îmi e utilă cumva. În afară de asta orice dolar e binevenit. Fie el și unul pe an.

Android download

iOS download

#2 Big Time

Cu Big Time poți câștiga în stil mare. Treaba este că doar prin tragere la sorți sau jucând non-stop jocuri pe platforma lor. Extragerile sunt zilnice iar premiile sunt mari. Acum când scriu acest articol au trecut deja cred de 2000 de $ pe extragere. Nu sunt sigur dacă o dată pe zi sau o dată la 48 de ore. Cel mai probabil o dată pe zi.

În afară de extrageri mai poți câștiga bani și acumulând puncte din jocurile disponibile acolo pentru jucat (unele mișto). Când acumulezi 100.000 de puncte ai un dolar. Din asta nu se câștigă mult. Dar mai e șansa să câștigi din invitații. Trimiți codul de invitație mai multor persoane și primești 2500 puncte bonus pentru fiecare persoană care se alătură. De-asemeni, cel invitat câștigă 2500 puncte dacă s-a alăturat prin codul tău. Apropo, codul meu este PNI7N. Dacă bagi acest cod în câmpul dedicat codului și primești 2500 puncte bonus de bun venit.

Android download

iOS download

#3 Profitshare

Este mai mult o platformă. Este defapt o platformă de marketing afiliat. Au însă și o aplicație foarte faină cu care te poți juca.

Ce trebuie să faci?

Îți faci cont pe Profitshare. După care descarci aplicația.

Copiezi link-ul unui produs de pe Emag care te pasionează, în care crezi sau/și pe care vrei să-l vinzi. Apoi îl traduci în aplicație…îl conversezi. Va urma un link cu un text mai ciudat. Acest link îl promovezi pe pagina ta de Facebook sau pe profilul sau blogul tău. Când cineva intră și achiziționează produsul promovat de tine primești un comision.

Acest comision poate fi mai mic sau mai mare în funcție de prețul și cantitatea produsului vândut (prin intermediul link-ului tău). De-asemenea poate varia și în funcție de cum s-au înțeles cei de la Profishare cu cei care vând produsul. Fă-ți și tu un cont de Profitshare AICI.

Download Profitshare Android

Download Profistshare iOS

Cuvinte adăugate pe final. Nu știu cine mă citește și cine nu. Sper să citească cei care sunt cât de cât cu picioarele pe pământ acest articol și să nu vadă în aceste trei aplicații o sursă de bani cu sume imense. Deși se poate, la ultima mă refer. Ele sunt mai degrabă o ocupație care te răsplătește cât mai direct. Îți răsplătesc munca și nu necesită tehnică avansată. Un smartphone și/sau un laptop.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank