Pentru că ne spionăm unii pe alții ca blogări sau aspiranți la locul de Blogger citit sau influent, am decis, prin propria putere de decizie, într-un mod rapid, să vă dezvălui secretele ascunse din spatele blogului.

Mai mult decât să vă dezvălui să vă învăț. Știu că vă bucurați și bateți din picioare și ardeți de nerăbdare

Iată cum manevrez eu blogul meu dragi spioni care poate mă cunoașteți fie din realitate fie de pe bloagă sau alte canale media sau rețele sociale:

În primul și în primul rând folosesc o aplicație de pe AppStore pentru a scrie postările și le public direct de pe aplicație. Aplicația se numește BlogTouch și este dezvoltată de un român, și anume de Denk Alexandru.

Aplicația dragii mei care furați meserie, o puteți folosi pentru a posta direct din ea. Adică direct de pe iPhone-ul vostru, într-un mod foarte elegant și simplu, aplicația însăși fiind elegantă și simplă. Puteți dacă doriți să scrieți și drafts pe care să le postați mai târziu după ce veți fi corectat.

O altă aplicație (pentru că aceasta nu este de ajuns) este SwiftKey. Cu ea pot scrie cu diacritice pe BlogTouch. Și iată tot secretul pe care îl aveam și pe care vi-l dezvălui și vouă.

Și astfel am intrat în era nouă în care facem blogging de pe telefonul mobil și renunțăm la laptopuri calculatoare și chiar tablete. Punct


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank