Sunt mai multe metode de a face bani online în afară de cele pe care deja le-am prezentat. Sunt nenumărate metode. Multe de tot iar mai nou și în România totul se mută pe online. Atât magazinele care vând diverse produse cât și alte genuri de afaceri tind să-și lărgească serviciile și în online iar cu timpul cred că se vor muta cu totul acolo.

Așa că online-ul este sigur un domeniu de exploatat când vine vorba de muncă.

În afară de offline, care este un domeniu care probabil niciodată nu va dispărea, fiind și acolo necesare servicii, mai ales la cele de mentenanță și altele care necesită neapărat prezența umană și calitate și manualitate, mai toate serviciile cred că se vor muta pe online, inclusiv magazine sau servicii legate de transporturi.

Ținând cont de pandemie și de cum aceasta se manifestă dar și de ceea ce generează este foarte posibil ca la un moment dat să fim nevoiți să stăm mai mult în casele noastre. Nu se știe cu exactitate ce va mai urma în viitor însă cu siguranță marea majoritate va fi nevoită să muncească de acasă din locuințe închiriate.

Dat fiind acest fapt m-am hotărât să vă dezvălui și vouă câteva dintre posibilitățile de a face bani, de a câștiga un trai chiar și neangajat.

Iată care sunt acestea:

#Freelancing

Fie că este vorba de scris, servicii de mentenanță, programare este important să cunoști un skill înainte de a te aventura în faimoasa lume a freelancing-ului. Nu este deloc ușor să ai grijă și de proiecte și de tine însuți. Necesită capacități de autoconducere și autodeterminare însă unor persoane li se potrivește iar altele pot învăța.

Câteva site-uri pe care te poți înscrie să muncești și să faci o carieră din freelancing sunt: Upwork sau Freelancer.

#Marketing Afiliat

Nu este un lucru pe care să nu-l poți face. Trebuie însă să ai capacități de convingere. Trebuie să convingi un client că un produs este bun. Și după părerea mea chiar ar trebui să fie altfel îți pierzi credibilitatea.

#Joburi de la distanță

Există numeroase companii care oferă posibilitatea de a munci de la distanță. Trebuie doar să vrei să faci acest lucru. Oferă training-uri și alte facilități precum bonusuri sau pachete de salarii atractive. De obicei acest gen de job-uri necesită skill-uri precum programare sau design. Trebuie doar să vrei.

#Alte microjob-uri

Sondaje de opinie plătite sau alt gen de servicii minore și preservicii sunt posibilități de a câștiga suplimentar.

Am scris despre sondaje de opinie în multe articole precum acesta sau acesta. Nu necesită niciun skill special decât poate să știi să citești și să folosești un laptop. Ceea ce mai toată lumea știe.

Nu este greu deloc să beneficiezi de un pachet salarial atractiv atunci când muncești de la distanță.

Trebuie doar să începi cu primul pas. Și anume să-ți cumperi un laptop dacă nu ai deja unul, să te înscrii aici sau aici și firește să ai o adresă de email.

Cu timpul garanta vei începe să câștigi bani frumoși!