Am tot vorbit despre metode de a face bani online și despre cum acestea pot aduce beneficii pe timp îndelungat dar se pare că nimeni nu mă ia în seamă. Pare se că urmează un nou val de pandemie și nimeni nu va mai putea lucra decât de acasă. O să vedem în timp. Însă cam așa va fi.

Acum că încă nu a început este bine și toată lumea mucește liber, stă pe la terase și cheltuie banii acumulați în pandemie. Toată lumea este un zumzet continuu, la fel ca un roi de albine car nu știu ce vor sau ca un roi de muște care nu găsesc zahărul sau mierea.

Se pare că va urma o nouă criză economică și un nou val și nu e de glumit cu asta. Lumea nu mai poartă mască. Sau nu prea. Tulpina nouă se răspândește de șapte ori mai repede. Și nu e de glumit, repet.

Dacă prima a fost cum a fost, a două e jale dacă apare. Încă este cald iar lumea face glume pe seama asta. Eu personal am făcut un mic experiment și am fumat o țigară printr-o mască. Nici nu vă vine să credeți ce bine protejează. E ca un scut protector. Este problema fiecăruia dacă vrea sau nu vrea să poarte, însă când se va confrunta direct cu boala, e jale taică. E să te caci pe tine boala asta. Vă spun pentru că eu cunosc persoane care au pățit-o.

Lăsând la o parte aceste dezbateri despre ce și cum e mai bine, despre ce și cum ar trebui să facem vedem că există realități. Viața nu este roz, deși mi-ar plăcea și mie să fie. Văd persoane care nu au nimic de făcut decât să stea de vorbă toată ziua, fără a face nimic productiv și care mai corup și alte persoane să facă la fel. Lenea mă irită și vreau să văd lumea făcând treabă și muncind. Nu e de glumit, pentru că dacă noi nu o vom face nu o va face nimeni pentru noi. Curățenia este importantă, nu zic nu dar pământul cine îl mai cultivă? Ne vedem cu toții în BMW și palate fără a avea contact cu realitatea.

Defapt baani se fac din agricultură. În Germania oamenii sunt foarte bine pregătiți în acest domeniu și cultivă mereu.

În România sparg semințe și bârfesc. Ori aceștia ar trebui puși la treabă, pentru ei. Să-și asigure ei înșiși hrana pentru ei și pentru copii lor. Așa ar trebui să fie în opinia mea.

Treabă, muncă și iar treabă. Cum credeți că au supraviețuit specia noastră și înaintașii noștrii? Pentru că altcineva a muncit în locul lor. Tot respectul pentru populația de culoare pentru că știu câte au răbdat și poate din acest motiv sunt și cei mai buni sportivi.

Oamenii noștrii, fii de țărani au lucrat necontenit pământurile, au crescut oile și cirezile, cum credeți că s-a clădit țara aceast? Singură, stând?

Osul la treabă domnilor dacă vreți rezultate. Osul la treabă pentru că eu însumi l-am pus și încă îl mai pun.

Unele persoane s-au emancipat, unii au devenit literați, alții procurori, judecători, polițiști, mecanici de tren sau comercianți. E treaba fiecăruia ce meserie și-a ales până la urmă, pentru că toate meseriile sunt respectabile până la urmă. Ideea de bază este să respecți pe cel de lângă tine.

Atât timp cât tu respecți vei fi respectat.

În altă ordine de idei și revenind la ideea principală a acestui articol ar trebui cam să ne pregătim de valul nou de Corona pentru că urmează perioada rece, și nu ne-am gândit la asta. Ar cam trebui să luăm în calcul și acest aspect. Ar cam trebui să ne vaccinăm, pentru că am cam uitat ce am pățit prima oară.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank