Ce trebuie să știm pentru început

Pe măsură ce lumea devine tot mai conectată la internet și digitală, munca de la distanță (pe laptop) a devenit o opțiune populară pentru mulți oameni. Munca de la distanță permite persoanelor să lucreze de acasă.

Acest lucru poate fi o chestie convenabilă pentru persoanele care au o responsabilitate precum îngrijirea unui copil sau bătrân. Provocări ca naveta sau necesitatea unui program mai flexibil duc de asemenea la căutarea acestor genuri de locuri de muncă.

În acest articol, vom arunca o privire la 20 de site-uri web de locuri de muncă la distanță (remote-jobs) unde puteți găsi de muncă pentru acasă sau care nu necesită prezența la un anumit birou.

Upwork

1. Upwork – Upwork este un site web popular care pune în legătură persoane care au anumite abilități și vor să câștige bani cu angajatorii care caută freelanceri pentru a finaliza o varietate de proiecte.

Puteți crea un profil, vă puteți prezenta abilitățile și portofoliul, apoi puteți licita pentru proiecte care se potrivesc cu skill-urile și experiența dvs.

Upwork primește un comision pentru job-urile pe care le finalizați, dar vă puteți stabili propriile tarife și puteți decide asupra proiectelor pe care doriți să le preluați.

Freelancer

2. Freelancer – Freelancer este un alt site web care conectează freelancerii cu angajatorii. Freelancer oferă o gamă largă de locuri de muncă independente, de la design web și scriere până la introducerea datelor și asistență virtuală.

Puteți să creați un profil, să trimiteți propuneri și apoi să negociați direct cu clienții pentru a ajunge la un acord privind plata și detaliile proiectului. Freelancer percepe taxe pentru plățile către clienți, dar puteți să vă stabiliți propriile tarife și să licitați pentru proiectele care vă interesează.

Toptal

3. Toptal – Toptal este o rețea de talente care conectează angajatorii cu dezvoltatori și designeri de software de top. Toptal oferă o gamă largă de activități independente și contractuale, de la sarcini individuale până la parteneriate de proiecte pe termen lung.

Puteți crea un profil, vă puteți prezenta abilitățile și portofoliul și apoi aplicați la proiecte care se potrivesc cu expertiza dvs. Toptal preia un comision pentru lucrările pe care le finalizați, dar vă puteți stabili propriile tarife și puteți licita pentru proiectele care vă interesează.

Fiverr

4. Fiverr – Fiverr este o piață online care oferă o gamă largă de servicii, de la design grafic, dezvoltare web, până la scriere și traducere. Puteți să vă creați un profil, să vă prezentați abilitățile și portofoliul și apoi să vă oferiți serviciile la o rată potrivită pentru dvs.

Fiverr percepe o taxă de serviciu pentru job-urile pe care le finalizați, dar vă puteți stabili propriile tarife și puteți licita pentru proiectele care vă interesează. Vă puteți înscrie pentru job-uri dintr-o gamă largă de categorii.

Acestea includ dezvoltarea web, design grafic, scriere și editare, marketing digital, producție muzicală și multe altele. Acest site permite freelancerilor să-și ofere serviciile pentru doar 5 USD și până la 999 USD. Există multe recenzii pentru fiecare serviciu pentru a arăta calitatea și reputația vânzătorului.

TaskRabbit

5. TaskRabbit – TaskRabbit oferă o gamă de activități bazate pe sarcini care pot fi efectuate de acasă și vă puteți stabili propriile tarife și puteți licita pentru sarcini care se potrivesc cu abilitățile și preferințele dvs. TaskRabbit percepe o taxă de serviciu pentru lucrările pe care le finalizați, dar vă puteți stabili propriile prețuri.

UserTesting

6. UserTesting – UserTesting este un site web care conectează companiile cu persoane care pot efectua studii de utilizare și pot oferi feedback cu privire la site-uri web, aplicații și alte produse digitale.

Vă puteți înscrie pentru a fi un tester și apoi să participați la testele utilizatorilor care sunt efectuate de la distanță, de obicei printr-un instrument de înregistrare a ecranului. UserTesting plătește pentru fiecare test la care participați și puteți câștiga bani suplimentari completând teste suplimentare sau participând la sondaje mai lungi.

Appen

7. Appen – Appen este o companie care oferă o gamă largă de oportunități de lucru la distanță, de la introducerea și transcrierea datelor până la evaluarea rețelelor sociale și clasificarea imaginilor.

Puteți să vă înscrieți pentru a fi un contractor independent, să faceți evaluări pentru a vă califica pentru proiecte și apoi să lucrați de acasă la proiecte care se potrivesc cu abilitățile și disponibilitatea dvs.

Appen plătește pentru munca pe care o finalizați și puteți câștiga bani suplimentari finalizând proiecte suplimentare sau participând la sarcini mai lungi.

Lionbridge

8. Lionbridge – Lionbridge este o companie care oferă o gamă largă de oportunități de lucru la distanță, de la etichetarea datelor până la traducere și transcriere. Puteți să vă înscrieți pentru a fi un contractor independent, să faceți evaluări pentru a vă califica pentru proiecte și apoi să lucrați de acasă la proiecte care se potrivesc cu abilitățile și disponibilitatea dvs.

Prolific Academic

9. Prolific Academic – Prolific Academic este un site web care conectează cercetătorii cu participanții care pot participa la studii științifice online. Prolific oferă o serie de studii academice care pot fi finalizate de la distanță, de obicei online, pe un computer sau smartphone.

Humanatic

10. Humanatic – Humanatic este un site web care oferă oportunități de lucru la distanță, de obicei sub formă de transcriere audio. Puteți să vă înscrieți pentru a fi un transcriitor, să ascultați fișiere audio și apoi să le transcrieți cu acuratețe folosind o aplicație bazată pe web.

Humanatic plătește pentru munca de transcriere pe care o finalizați și puteți câștiga bani suplimentari prin finalizarea unor proiecte suplimentare sau participarea la sarcini mai lungi.

Rev

11. Rev – Rev este un site web care oferă oportunități de lucru la distanță, de obicei sub formă de transcriere. Puteți să vă înscrieți pentru a fi transcriptor, să transcrieți fișiere audio sau video și apoi să le trimiteți spre examinare.

Rev oferă o gamă largă de tipuri de proiecte, de la transcriere generală la subtitrări și corecturi. Rev plătește pentru munca pe care o finalizați și puteți câștiga bani finalizând proiecte de diferite tipuri.

WorkMarket

12. WorkMarket – WorkMarket este un site web care oferă oportunități de lucru la distanță, de obicei sub formă de proiecte sau sarcini pe termen scurt.

Puteți să vă înscrieți pentru a fi freelancer, să faceți evaluări pentru a vă califica pentru proiecte și apoi să lucrați la proiecte care se potrivesc cu abilitățile și disponibilitatea dvs.

WorkMarket plătește pentru munca pe care o finalizați și puteți câștiga bani s prin finalizarea unor proiecte specificde.

Amazon Mechanical Turk

13. Amazon Mechanical Turk – Amazon Mechanical Turk este un site web care oferă o serie de sarcini care pot fi finalizate de la distanță, de la simpla introducere a datelor până la sarcini de cercetare mai complexe. Vă puteți înscrie pentru a fi muncitor, a finaliza sarcini și apoi a fi plătit pentru munca dvs.

Truelancer

14. Truelancer – Truelancer este o platformă online pentru freelanceri și clienți pentru a se conecta și a lucra împreună pe bază de proiect. Fie că sunteți în căutarea unui job de designer de site-uri web, sau a unui job de asistent virtual ori a unui scriitor fantomă, Truelancer are o gamă largă de job-uri în diverse domenii.

Site-ul include, de asemenea, funcții precum evaluări de performanță, recenzii și protecție a plăților pentru a asigura o platformă sigură și de încredere atât pentru clienți, cât și pentru liber profesioniști.

În general, Truelancer este o resursă excelentă atât pentru profesioniștii care doresc să-și prezinte abilitățile, cât și pentru clienții care caută muncă de calitate superioară de la freelanceri la distanță.

PeoplePerHour

15. PeoplePerHour – PeoplePerHour este o platformă online care conectează companiile și persoanele fizice cu profesioniști independenți din întreaga lume.

Cu o gamă largă de competențe și servicii disponibile, această platformă este perfectă pentru întreprinderile mici și persoanele care au nevoie de profesioniști calificați pentru a-și îndeplini sarcinile. De la design grafic la dezvoltare web și până la asistență virtuală, pe PeoplePerHour există ceva pentru toată lumea.

Pe PeoplePerHour poți fi candidatul ideal pentru clientul care are nevoie de un anumit serviciu. În plus, cu opțiunile sale avansate de căutare și filtrare, puteți găsi cea mai potrivită muncă.

Cu platforma sa ușor de utilizat PeoplePerHour este destinația finală pentru oricine caută lucrători profesioniști și de încredere la distanță. Alăturați-vă comunității în creștere de freelanceri mulțumiți talentați pe PeoplePerHour astăzi!

OneForma

16. OneForma – OneForma este un site web care oferă oportunități de lucru la distanță, de obicei sub formă de locuri de muncă de introducere a datelor, traducere și transcriere. Puteți să vă înscrieți pentru a fi freelancer, să faceți evaluări pentru a vă califica pentru proiecte și apoi să lucrați de acasă la proiecte care se potrivesc cu abilitățile și disponibilitatea dvs.

ClickWorker

17. ClickWorker – ClickWorker este un site web care oferă oportunități de lucru la distanță de obicei sub formă de micro-sarcini sau proiecte. Poți să te înscrii pentru a fi lucrător, să faci evaluări pentru a te califica pentru proiecte și apoi să lucrezi la proiecte care se potrivesc abilităților și disponibilității tale.

Remotask

18. Remotask – Remotask. Indiferent dacă sunteți un profesionist independent experimentat sau doar vă începeți călătoria de lucru la distanță, Remotask este platforma perfectă pentru dvs.

Cu o gamă largă de sarcini disponibile, de la introducerea simplă a datelor până la testarea software-ului de vârf, puteți găsi cea mai potrivită sarcină pentru abilitățile  dumneavoastră.

Platforma este ușor de utilizat, cu instrucțiuni și îndrumări clare furnizate pentru fiecare sarcină, ceea ce o face o opțiune excelentă atât pentru începători, cât și pentru experți.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui job la distanță cu normă întreagă sau doar part-time, Remotask vă ajută. Alăturați-vă comunității Remotask astăzi și începeți să finalizați sarcini din confortul propriei case!

Remote.co

19. Remote.co – remote.co este o platformă fantastică pentru profesioniștii care caută oportunități de lucru la distanță. Indiferent dacă sunteți un consultant experimentat, un asistent virtual sau un dezvoltator de software, remote.co oferă o listă cuprinzătoare și actualizată de oportunități de angajare la distanță care sunt adaptate profesiei și intereselor dumneavoastră specifice.

Interfața intuitivă a site-ului web facilitează căutarea și găsirea de oportunități de angajare de la distanță care se aliniază cu abilitățile și experiența dvs., iar platforma include un panou de locuri de muncă, resurse pentru carieră și un instrument de căutare de la distanță care vă permite să specificați tipul de job pe care îl  căutați, industria în care vă aflați și locația din care doriți să lucrați.

La remote.co, puteți găsi, de asemenea, resurse despre cum să lucrați de la distanță, sfaturi despre navigarea pe piața muncii de la distanță și informații despre beneficiile și provocările muncii de la distanță. Cu o comunitate globală de profesioniști pasionați de munca la distanță, remote.co este locul perfect pentru a găsi oportunități de angajare la distanță, pentru a intra în legătură cu persoane care au aceleași idei și pentru a-ți construi cariera la distanță.

Working Nomads

20. Working Nomads – Working Nomads este un site web care conectează lucrătorii de la distanță cu o gamă largă de oportunități de angajare în diverse domenii. Indiferent dacă sunteți un nomad digital experimentat sau vă gândiți doar să explorați acest stil de viață, „Working Nomads” are tot ce aveți nevoie pentru a găsi concertul perfect la distanță.

La sfârșit

Cu o gamă largă de categorii de locuri de muncă, inclusiv tehnologie, scris, marketing, design și servicii pentru clienți, cu siguranță vei găsi ceva care să se potrivească abilităților și intereselor tale. Fie că sunteți în căutarea unor proiecte pe termen scurt sau a unor job-uri pe termen lung, platforma oferă o mulțime de oportunități pentru lucrătorii de la distanță.

Concluzie

În concluzie, acestea sunt doar câteva dintre numeroasele site-uri web de locuri de muncă la distanță de unde puteți câștiga bani lucrând de acasă. Făcând o căutare rapidă pe internet, puteți găsi multe alte opțiuni care pot fi mai potrivite pentru setul de abilități și interesele dvs.

Deci, fie că sunteți în căutarea unor bani în plus sau doriți să vă construiți o nouă carieră, există un loc de muncă la distanță pentru dvs. Asigurați-vă că cercetați temeinic fiecare site web înainte de a vă angaja și fiți întotdeauna conștienți de escrocherii din lumea online. Puteți găsi alte oportunități de a câștiga bani online aici, în acest articol.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank