În zilele noastre există tot mai multe oportunități de a câștiga bani online. Trebuie doar să-ți faci timp pentru asta. Un job normal nu-ți poate aduce atâția bani cât munca online. Acum cred că ți-am captat atenția și vei vrea și tu să câștigi. Iată care sunt metodele:

1

Drop Shipping

Poți vinde produse pe care nu este neapărat să le deții tu fizic. În cazul drop shipping-ului de stoc se ocupă altcineva. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să te ocupi de management și de întreținere.

Există numeroase site-uri care sunt cunoscute și care vând asemenea produse. Multe magazine online nu au stocul lor fizic. Treaba lor este să preia comanda și să expedieze produsul. Treaba ta este să aduci cât mai mulți clienți pe site. Poți face asta promovând site-ul.

Pentru acest lucru nu ai nevoie decât de o platformă. Una dintre platformele care permit să faci dropshiping este Shopify. Nu trebuie decât să-ți faci cont. Ai nevoie de un cont pe Shopify și unul pe un magazin de furnizare produse.

2

Completează sondaje de opinie

Răspunzi la întrebări și câștigi bani. Site-urile de sondaje de opinie despre care am scris aici sunt o modalitate rapidă și simplă de a câștiga. Când vrei să începi o afacere profitabilă cel mai bine este să începi de jos. Sondajele de opinie sunt un punct de plecare pentru mulți.

Sondajele de opinie pot fi puctul tău de lansare în lumea antreprenoriatului. Să nu uităm că un antreprenor nu este același lucru cu om de afaceri. Un antreprenor luptă pentru ideea sa. Tot ce face el este să aducă plus valoare. Munca unui antreprenor este în primul rând o luptă pentru oameni. Un antreprenor rezolvă o problemă cu care se confruntă mulți oameni.

3

Marketing afiliat

Marketingul afiliat este o metodă simplă și eficientă de a face bani. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți faci un cont pe un site ca acesta. Apoi nu-ți rămâne decât să promovezi. În urma vânzărilor aduse de tine vei primi un comision.

Pentru a promova produse ai nevoie de un mediu în care să promovezi. Mediul în care poți promova pot fi un blog sau chiar un profil de Facebook sau de Twitter. Sau orice alt mediu permis de platformele de marketing afiliat.

4

Blogging

Blogging-ul este o altă metodă de a face bani online. În cazul în care nu știi cum să faci un blog și vrei să ai unul te pot ajuta. Scrie-mi la rubrica contact, și spune-mi că vrei un blog. Dacă crezi că te descurci tu singur să-ți faci blog și să-l crești am scris aici un articol despre cum o poți face.

5

Tester

Poți testa site-uri și aplicații și să câștigi bani. Pentru asta ai nevoie de o gândire critică și abilități de comunicare. Iată în continuare câteva site-uri cu care poți câștiga bani testând: UserTesting, Userbrain, Trymata.

6

Vine fotografii

Poți câștiga bani și făcând fotografii pe care să le vinzi. Site-uri ca Shutterstock  te plătesc pentru fotografiile tale. Tu nu trebuie decât să încarci fotografii preofesioniste pe aceste site-uri. De vânzare se ocupă ei. În cazul în care vrei să te apuci de fotografie, găsești AICI pe Udemy un curs potrivit.

7

Site-uri de freelancing

Te pricepi la programare, la scris, la editare foto sau vrei să fi asistent virtual? Poți alege să muncești pe site-uri ca UpWork pentru clienți din diferite țări pe domeniul ales de tine.

8

Investiții

Vrei să câștigi mult mai mult decât ai câștigat până acum? Bine. Fă-ți un cont pe site-ul Mintos, investește banii și retrage suma câștigată după ce vei fi făcut cu 10, 12 sau chiar 25 la sută mai mult decât ai investit. Despre Mintos am scris AICI.

9

eBook

Scrie un eBook și apoi vinde-l. În cazul în care nu te pricepi la marketare poți angaja o editură pentru tine. Poți publica și în regim de selfpublishing pe Amazon. După ce cartea ta începe să aibă succes poți câștiga de pe urma ei.

10

Cursuri

Dacă te pricepi la programare, design sau alte ai alte skill-uri poți începe să-ți împărtășești cunoștințele contracost. Intră pe Udemy EUblank sau Teachable și încarcă-ți cursul tău. Citește AICI un articol întreg despre cum trebuie să procedezi pentru a câștiga bani din cursuri!

Google Adsense

Este o metodă încă folosită cu succes de cei care aduc trafic foarte mult pe un site sau pe un canal de YouTube. Unele site-uri au foarte mulți vizitatori în așa fel încât este mai rentabil să producă bani din AdSense.

12

Content writing

Fie că te pricepi la scris articole de blog, fie că te pricepi să scrii nuvele, poți încerca. Ideea este că nu trebuie să fii cel mai bun și poți învăța pe parcurs. Încearcă să scrii pe un blog sau pe articole pentru site-uri. Banii vor veni cu timpul.

13

YouTube

Poți să faci tutoriale video sau sa oferi divertisemnt. Cu YouTube poți câștiga bani din reclame sau din abonamente. Ce te costă să încerci? Intră pe YouTube și încarcă primul tău video.

14

Influencer

În prezent se câstigă foarte mulți bani și din meseria de influencer. Nu-ți trebuie decât un cont de TikTok sau YouTube și să începi să produci content. Postează-le apoi și câștigă mulți urmăritori. După ce ai caștigat urmăritori poți câștiga din promovări de produse sau servicii.

15

Programare

În cazul în care iți place să programezi nu trebuie să-ti faci prea multe griji. Viitorul tău este asigurat. Există numeroase site-uri care oferă de muncă programatorilor. Poți lucra ca freelancer pe site-uri ca UpWork sau poți găsi un job remote.

16

Aplicație

Dezvoltă o aplicație pe care să o vinzi pe unul dintre marketurile de aplicații ca GooglePlay sau AppStore. Pe piață încă mai este loc pentru aplicații noi.

17

Microjoburi

Sunt unele persoane care nu știu să-și facă un cont de Facebook. Sunt destul de multe persoane care nu știu pur și simplu să utilizeze un laptop sau un smartphone. Le poți asista prin WhatsUp sau poți să le ajuți offline iar ele îți vor plăti pentru acele servicii.

18

Gaming

Îți place să joci jocuri? Poți câștiga bani și ca gamer. Câștigă din streaming sau participă la campionate. Sunt mulți gameri care câștigă milioane de dolari doar din asta.

Bani din donații

Sunt pe net site-uri pe care poți urca produse digitale și poți primi donatii. Cum functioneaza? Creează un produs digital apoi uploadează-l. Dacă produsul tău este acceptat și folosit persoana care se folosește de el poate să-ți doneze. În afară de asta sunt banii câștigați din donații sunt neimpozabili.

20

Vinde ceva

Ocupă-te de vânzarea de obiecte. Fie că sunt obiecte bune de care nu mai ai nevoie, fie că sunt obiecte noi poți începe să vinzi. Poți intra pe Facebook Marketplace pentru a vinde. Poți vinde și pe alte site-uri ca eBay, Etsy sau eMAG.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank