În rândurile pe care urmează o să vorbesc despre două metode sigure și testate de a câștiga bani online.

#1 Sondaje de opinie

Este o metodă pe care am testat-o cu succes. Bine, câștigurile variază. Pe unele platforme pot fi mai mari iar pe altele mai mici. Pe unele sondajele vin mai des, iar pe altele mai puțin des.

O să vorbesc despre două platforme pe care am câștigat efectiv bani. Ele sunt:

Mobrog

Este o platformă de sondaje destul de cunoscută și care plătește. Am câștigat 5 euro cu această platformă. Bine. Poate 5 euro nu este o sumă așa de mare, însă e suficient cât să poți cumpăra un domeniu de internet spre exemplu. Sau poți avea răbdare să faci o sumă mai mare. Acea sumă o poți investi într-un site de imprumururi P2P (ex. Mintos).

Retragerea minimă este de 5 euro. Poți retrage banii într-un cont de PayPal.

i-Say

Este o altă platformă destinată sondajelor de opinie. Pot fi făcute și retrageri de 2 euro. Retragerile pot fi făcute în contul de PayPal sau sub formă de tickete de cumpărături ori carduri virtuale.

Pariuri sportive

Este o metodă mult mai rapidă decât prima. Dar și mult mai riscantă. Spre exemplu până acum am câștigat 4 RON în 10 minute. (cu o investitie 8 RON). Dacă e să calculăm la o oră ar fi un câștig de 24 de RON pe oră. La opt ore 192 de RON. Este un calcul cam fantezit bineînțeles. Dar dacă sunt multe meciuri și te orientezi bine la pariuri poți câștiga bani frumoși. Însă, ATENȚIE, documenteazăte foarte bine în legătură cu pariurile înainte de a investi bani în ele.

Eu, de curând am investit 50 de RON și am scos de trei ori suma în zile consecutive. Dacă vrei să-ți dau și un pot o să-ți spun să pariezi pe echipe dacă marchează sau nu (sub gol) în minutele 84-85 (la fotbal). Metoda nu e garantată și depinde de meci, jucători și echipe.

Cum am mai spus, DOCUMENTEAZĂ-TE!