Există mai multe metode de a face bani de acasă. Am mai scris despre asta și o să mai scriu pentru că mi se pare o chestie care ar putea ajuta pe unii având în vedere situația de față. În această perioadă nu prea putem ieși pe afară. Mai mult, unele persoane pot să-și piardă locul de muncă pentru că nu au certificat verde sau și l-au pierdut deja.

Așa că cel mai bine este să ne găsim de muncă online. Nu toate persoanele sunt acceptate la diverse joburi bine plătite și care se pretează pe online. Însă vestea bună este că există și alte modalități de a câștiga bani, de a câștiga un trai. Iată cam care sunt acestea:

#1 Marketing-ul afiliat

Este defapt și metoda numărul unu pe care o folosesc pe acest blog. Cei mai mulți bani îmi vin de pe marketing-ul afiliat. Ce înseamnă asta? Marketing-ul afiliat înseamnă că tu câștigi un anumit comision din tot ceea ce se vinde prin intermediul site-ului tău. Acesta poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de advertiser. Mai poți câștiga comisioane și pe leaduri. Pentru a câștiga bani din marketing afiliat trebuie să ai un cont pe una dintre platformele de marketing afiliat. Caută pe net și vei vedea care sunt acelea. La o simplă căutare pe Google platforme marketing afiliat, vei găsi atât românești cât și din exterior.

Nu este de-ajuns însă atât. Trebuie să ai și un mediu în care să promovezi acele link-uri prin care tu vinzi produse. Poate fi Facebook, poate fi un blog, poate fi Twitter sau alte rețele de socializare.

Prin marketing afiliat se pot câștiga sume mari de bani. Practic nu trebuie decât să promovezi produse sau servicii precum cele de pe Emag sau alte site-uri. Limita câștigurilor depinde doar de tine.

#2 Freelancing

Te poți înscrie pe site-uri de freelancing, nu dau nume pentru a nu se crede că fac vreo reclamă. Însă găsești pe Google numeroase platfome de freelancing. Trebuie să te înscrii pe una dintre ele și să îți creezi un profil. Trebuie să te pricepi la ceva. Spre exemplu la scris. Sau poate fi și alt skill ca programare, design, etc.

Acolo ești plătit la oră sau pe proiect. Indicat ar fi ca la început să ceri sume mai mici de bani pentru ce muncești, pentru că…ești la început. Odată ce ai adunat mai multe feedback-uri pozitive poți cere mai mult. Însă trebuie să ai o atitudine profesionistă și profesional ătot timpul. Atât la început cât și în timpul carierei pe care ți-ai aleso.

Nu doar atât, mai trebuie să te și deconectezi uneori, să-ți iei singur liber, concedii, și să-ți ieși din rol pentru a nu confunda familia cu clienții tăi sau cu angajații sau subalternii. Pentru că uneori poți recruta tu însuți freelanceri care să te ajute pe proiecte la părți pe care nu te pricepi.

În cazul  în care aveți nelămuriri contactați-mă la rubrica contact sau pe WhatsUp-ul meu de la rubrica contact.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank