Astăzi e duminică, e weekend, sunt liber și scriu. Sunt într-o stare apatică, nimic nu mă entuziasmează și nimic nu mă supără astăzi. Astăzi am ales eu să fiu așa, la fel cum am aleg eu cum să fiu cam de fiecare dată.

Începând să scriu articolul de astăzi am observat că sunt peste 1000 de comentarii pe acest blog care este online din 2017, de vreo 6 ani. Pe la articole am mai făcut curățenie așa că au mai rămas peste 1000 ca cifră aproximativă.

Vă mulțumesc celor care comentați și participați activ, pentru voi scriu și pentru cei ce găsesc interesantă sau utilă scriitura mea. Scriu și pentru mine în parte fiindcă este o pasiune și cred că scrisul m-a ajutat mult, la fel ca și cititul de bloguri și cărți de diferite tipuri.

1000 de comentarii de la voi înseamnă ceva pentru mine, înseamnă că vă implicați și nu treceți nepăsători pe lângă un articol sau mai multe la care eu muncesc. Să-ți faci timp chiar și un minut și să-mi scrii câteva cuvinte chiar înseamnă ceva pentru mine.

Hotărârea de a scrie zilnic sau cât de des pot pe acest blog este deja luată. Indiferent dacă te-a provocat articolul meu într-un fel și vrei să comentezi sau comentezi pur și simplu că faci parte din mica noastră bulă online despre care am scris în alt articol, nu ezita să o faci.

Am mai înaintat în vârstă, scriu așa cum gândesc aproximativ, cu aceeași viteză, așa că tot ce vezi că este scris este scris dintr-un foc în mare parte, nu stau să asamblez textul sau să găsesc cuvinte potrivite pentru că ele vin pur și simplu spontan, și dacă este să mă laud cu ceva astăzi este cu acest fapt, că sunt spontan, și scriu dintr-un foc, cum s-ar zice. Vă mulțumesc vouă tuturor celor care m-ați citit sau mă citiți.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank