Am 1000 de articole scrise pe acest blog, peste 480 de comentarii și nu mai știu câți ani de când am acest blog, cred că vreo 4.

Nu a fost nici greu nici ușor iar cele mai bune articole și cele mai vizitate chiar și astăzi după mai bine de patru ani sunt cele scrise sub presiune, la greu, sub tensiune psihică. Am transformat așadar fierul în aur, un fel de alchimie mentală la ce avea să urmeze. S-a putut! Nu a fost imposibil să fac din rahat bici, nu a fost imposibil să-mi canalizez energia negativă și nervii, tensiunile resimțite spre articole care pot ajuta lumea precum acesta sau acesta care au sute de vizualizări zilnic.

Nu am fost întotdeauna inspirat. Dar parcă unui călător îi plac întodeauna pașii sau îi place întotdeauna locul prin care pășește? Însă el trebuie să o facă, trebuie să meargă înainte, este de datoria lui.

Așadar așa am făcut și eu. Fie că unele articole au fost citite sau nu, eu mi-am făcut datoria și am mers înainte. Am continuat să merg adică să scriu. Fie că a fost bun sau rău ceea ce am scris nu-mi mai contează, am scris. Eu am încercat să o fac cât mai bine cu putință și cred cu tărie că am și făcut-o.

Dacă am făcut recomandări de produse sau servicii este pentru că îmi place să să răspândesc vestea la ce e bun și pentru că trebuie să mănânc și eu, măcar o pâine.

Dacă unii m-au înțeles, și știu că sunt care m-au înțeles, le mulțumesc din suflet pentru că fără înțelegerea lor aș fi murit, de scârbă.

Dacă alții nu m-au înțeles nu-i judec pentru că nici eu nu înțeleg pe toată lumea și nu  mi-ar plăcea să fiu judecat la rându-mi.

Greu nu a fost dar nici ușor.

E greu când nu ai suport moral, material și de niciun fel. Atunci singura energie pe care o mai găsești este cea din tine părăsit de toți fiind pentru moment.. Și poate e mai bine așa, când mergi tu cu tine înainte, când singura persoană la care ții cu adevărat pe lumea asta ești tu însuți.

Dacă vrei un blog sau te pot ajuta cu vreun sfat legat de blogging, atât din punct de vedere tehnic cât și al scrisului nu ezita să mă contacteazi pe adresa: contact [a] iulianm.ro.

Baftă, succes și spor!