…și din care poți câștiga un salariu. Poate a răspunde la sondaje de opinie sau a juca jocuri pe telefon contra unor sume de bani nu este cea mai cool ocupație, însă banii sunt cool.

Din acest motiv, pentru că toată lumea are nevoie de bani, iar unii se află în imposibilitatea de a avea un job obișnuit, dintr-un motiv sau altul, sau mai bine spus în imposibilitatea de a avea un job, vă propun mai jos să vă înscrieți pe toate site-urile pe care le enumăr, și vi le descriu, pentru a câștia banii necesari vieții de zi cu zi.

Nu este o înșelătorie, poți câștiga bani cinstit, răspunzând la sondaje de opinie sau efectuând diverse task-uri. Aceste task-uri presupun instalarea și jucare de jocuri, testarea de aplicații, muncă cu mouse-ul, vizionare de videoclipuri, sau alte sarcini pe care le poți efectua cu ușurință de pe un singur lasptop.

Iată mai jos care sunt acestea:

 

Câștigă bani răspunzând la sondaje de opinie

1

Daedalus Online

Este site-ul care are sondajele cele mai atractive din punct de vedere vizual și plătește într-un cont bancar. Retragerile se pot face după ce ai adunat minim suma de 10 EUR. Pentru acest lucru se depune o cerere de retragere. Aceasta se poate face apăsând un buton, de pe site. Banii intră în cont aproximativ pe data de 15 a fiecărei luni și doar dacă ai adunat minim 10 EUR completând sondaje, și numai după ce ai depus cerere de retragere. Această cerere de retragere trebuie făcută de fiecare dată când vrei să retragi și îndeplinești condiția celor 10 EUR. Dacă vrei să câștigi și tu fă-ți AICI cont pe Daedalus Online.

2

TGM Panel

Acest site te răsplătește dacă răspunzi la sondajele lor cu sume variind între 50 de cenți și 1 EUR. Retragerea banilor o poți face în contul de PayPal și numai după ce vei fi adunat minim 3 EUR. Pe acest site apar sondaje permanent, așa că și de aici mai poți câștiga ceva. Adunând cu cel de mai sus și cu următoarele poți câștiga un venit frumușel, și fără să depui prea mult efort, doar de pe laptop sau telefonul mobil. O parte din aceste site-uri au și aplicații așa că atunci când aștepți autobuzul în stație, poți să răspunzi la sondaje și să câștigi bănuți de buzunar. Dacă vrei să câștigi și tu fă-ți AICI cont pe TGM Panel.

3

Timebucks

Acest site este unul din afară, însă există și pe acesta destul de multe chestionare pe care dacă le completezi ești răsplătit. În afară de chestionare de opinie mai poți efectua și alte task-uri și să fii răsplătit și pentru acelea. Acestea constau în instalarea de jocuri, vizionare de reclame sau alte sarcini pe care dacă le efectuezi ești recompensat în dolari. Banii îi poți retrage într-un cont de PayPal și de acolo pe cardul tău. Banii intră automat în cont dacă ai adunat minim suma de 10 EUR și o dată pe săptămână. Fă-ți cont pe Timebucks AICI și începe și tu să câștigi.

4

Mobrog

Mobrog este cel mai vechi și cel mai bun site de sondaje. Faptul că există de atât de mult timp pe net și faptul că și-au plătit de fiecare dată respondenții dovedește seriozitatea lor. Retragerile se pot face la suma de minim 5 EUR într-un cont de PayPal și de două ori pe zi. Oferă destul de multe sondaje pentru cei care vor să răspundă. Dacă vrei și tu să-ți faci cont pe Mobrog și să câștigi îți poți face AICI.

5

Marketagent

Marketagent este tot un site de sondaje de opinie și care plătește prin diferite metode printre care și PayPal. Retragerea trebuie depusă după ce vei fi adunat minim 10 EUR. Sondajele vin destul de des așa că nu trebuie să-ți faci griji. Atât pentru site-urile de mai sus cât și pentru Marketagent primești notificări pe email când apar sondaje noi. În acest fel știi de fiecare dată când ai oportunitatea de a câștiga. Fă-ți cont pe Marketagent AICI și începe și tu să răspunzi la sondaje de opinie și să câștigi.

6

ySense

Este iarăși un site de sondaje de opinie. Acesta te răsplătește prin diferite vouchere pe care le poți utiliza pentru a plăti cumpărături. Site-ul este unul interesant și frumos alcătuit din punct de vedere estetic. Retragerea minimă este de 5 EUR și ceva. Dacă vrei să câștigi și tu bani cu ySense fă-ți cont AICI.

7

Surveytime

Este un site din afară care te plătește imediat după ce ai răspuns la sondajul de opinie la care ești invitat. După ce ai răspuns nu trebuie decât să faci retragerea în contul de PayPal. După ce ai făcut retragerea banii vor intra în cont cam în jumătate de oră, uneori chiar instant. Plătește între 50 de cenți și 1 dolar per sondaj. Fă-ți cont AICI pe Surveytime dacă vrei să câștigi și tu.

 

Câștigă bani jucând jocuri

8

WowApp

WowApp este o aplicație de tip WhatsUp doar că te și răsplătește în bani dacă o folosești. În afară de posibilitatea de a vorbi, WowApp îți oferă și posibilitatea de a te distra jucând jocuri pentru care ești plătit în monede WOW. Monedele le poți transforma în bani pe care îi poți retrage în contul tău de PayPal sau într-un cont bancar. Fă-ți cont pe WowApp AICI și începe să câștigi și tu.

9

Womplay

Cu această aplicație poți câștiga criptomonede pe care le poți ulterior transforma în bani. Poți participa la competiții sau pur și simplu câștiga EOS sau alte cripto jucând. Unele jocuri sunt foarte mișto precum Word of Thanks iar altele ceva mai simple de genul Candy Crush. Dacă vrei să-ți faci cont pe Womplay descarcă aplicația AICI și bagă codul C2TBNV.

 

Câștigă bani învățând despre criptomonede

8

Coinbase

Cu această aplicație poți câștiga criptomonede în valoare de aproximativ 300 de lei. Acest lucru îl poți face răspunzând la întrebări despre criptomonede în teste de tip grilă. Poți greși răspunsurile și să revii asupra lor oricând. În felul acesta câștigul este garantat. Fă-ți cont AICI pe Coinbase și începe să câștigi și tu.

Câștigă bani efectuând task-uri

9

Remotask

Remotask este un site care te răsplătește pentru efectuarea de task-uri ce presupun muncă logică sau de atenție, de precizie, cu mouse-ul. Poți câștiga cam 150 de dolari pe lună. Fă-ți cont AICI pe Remotask și începe să câștigi și tu.

 

Câștigă bani investind

10

Mintos

Mintos este un site prin care poți câștiga bani investind sume. Prin urmare poți mări suma pe care ai câștigat-o pe site-urile de mai sus. Este o platformă de tip Peer-To-Peer de investiții. Pentru a putea depune o oarecare sumă pe Mintos trebuie să ai cont de Wise pe care îl poți face AICI. Din Wise îi transferi în Mintos, unde îi bagi în diferite acțiuni care ți se par mai atractive. Nu uita să alegi opțiunea ce presupune câștiguri cu risc 0. Fă-ți cont pe Mintos AICI și începe să investești!

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank