E duminică și e 1 mai, 2022. Încep să țin un jurnal deschis. Nu mai sunt intime jurnalele astăzi în zilele noastre. Ele sunt pe net.

Gândurile, faptele, pe care unele persoane le fac, gândurile pe care unele persoane le au sunt online. Așa că de ce nu aș face-o și eu din moment ce consider că viața mea este interesantă, palpitantă, cu arestări, poliție, și pericole de moarte.

Cu prieteni falși și prieteni adevărați, cu aventură, ură, iubire, sex și durere.

Sau s-ar putea mai bine să-l scriu într-o carte. Cred că ar fi mai interesant așa. Nu știu dacă mi l-ar accepta vreo editură.

În general lumii nu-i pasă de necazurile altora ci doar de ce se afișează la suprafață. Îi place să te milogești, să te facă dependent de anumite lucruri de la ei și de ei sau ele doar pentru a te țepui când ai mai mare nevoie.

Fie soră sau frate. Apropo, sormea nu mi-a răspuns nici azi nici data trecută la telefon crezând că vreau bani sau foloase probabil în timp ce eu nu vroiam decât să o aud…

S-ar putea totuși să scriu jurnalul ăsta online și nu într-o carte. Nici eu nu știu cum ar fi mai bine. L-aș scrie și online, aș publica și o carte.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.