Uneori

…sunt momente în viață când cei apropiați te privesc cu ochi străini şi goi, poate le-au luat ochii banii…te simți dezamăgit dar şti că ai steaua ta. Ştii că Dumnezeu e şi pentru tine, ştii că ai şi tu un înger păzitor chiar dacă parcă de cel de pe umărul stâng asculți mai des.

Înjuri, nu te condamn. Este poate singurul remediu şi calea prin care menții legătura cu realitatea când toți ceilalți par că trăiesc în înalturi greu accesibile. Nici durerea nu o mai simți şi nu te mai mână nici un sentiment nici un vis. Trăieşti din inerție. Virtuțile umane sunt considerate slăbiciuni.

Trebuie să găseşti remediul pentru suflet. Să ți-l alini. Ştiu că doare când nu dau doi bani pe tine deşi poate conturile în bancă sau saltelele le sunt pline. Sunt plini de sine. Fugi de asta. Luptă! Fii puternic. Găseşte mijloace. Nu pot să te ştiu nefăcând nimic pentru tine să te aperi. Să ierți îți spun prietenii. Iartă dacă ai puterea asta. Dar nu uita nimic. Căci e o junglă pe aici şi dacă te văd la pământ deznădăjduit şi neajutorat or să sară pe tine. Luptă pentru tine. Gândeşte strategii şi foloseşte toate mijloacele legale să rămâi pe pământul acesta pentru a-ți îndeplini scopurile, visurile şi menirea. Ca un luptător adevărat! Prietene…ține steagul sus, zâmbeşte şi fii român adevărat!

2017-10-14T02:08:07+00:00 12 septembrie 2017|Personal|

Leave A Comment