Persuasiunea şi productivitatea

Atunci cand te implici într-un proiect, personal sau nu, există riscul ca la un moment dat să îți pierzi interesul şi să te plafonezi. Mi s-a întâmplat şi mie. Important este ca chiar dacă nu mai eşti motivat să continui munca la proiect în ciuda plictiselii şi a dezinteresului.

În asta constă defapt esența reuşitei. În persuasiune. Chiar dacă ai abandonat un proiect, reial. Termină lucrurile începute iar satisfacția o vei vedeaşi simi în rezultate. Dacă ai căzut ridică-te. Chiar şi după o perioadă îndelungată de timp merită să reiei proiectul abandonat.

Aşa se fac lucrurile şi aşa merge treaba. Am să dau un exemplu concret. Personal am început să învăț limba engleză. Din varii motive la un moment dat am abandonat. Din 26 de Volume de curs nu am învățat decât 6. A trecut o vreme şi am dat totul uitării şi nu mă refer aici la cunoştințele acumulate. Mă refer la abndon. După un timpam reluat chiar dacă nu mai aveam volumele tipărite pe  hartie. Le-am găsit online. Am luat totul de la cap. Am abandonat din nou. Acum în momentul în care scriu am luat decizia de a începe iar cu toate că nici măcar volumele online nu se mai găsesc.

Am găsit cursurile pe Youtube. Important este să te ridici de fiecare dată. Dacă ”mori” măcar ştii că mori în luptă ca un luptător adevărat şi nu prin abandon. Luptă pentru visele tale şi pentru ce vrei să faci!

2017-10-14T02:19:44+00:00 10 octombrie 2017|Dezvoltare personală|

Leave A Comment