Obiceiuri sănătoase – Trezitul devreme

Anul trecut citeam un articol al unui portughez în care povestea experiența implementării unui obicei. Şi anume trezitul devreme. Tipul posta screeshots de pe smartphoneul propriu cu ora şi data la care se trezea. Din câte îmi aduc aminte toată treaba asta a făcut-o timp de douăzecişiuna de zile, perioada de timp în care se instalează un obicei nou. Ora la care se trezea omul nostru era ora cinci, dimineața bineînțeles.

Am să încerc aici ca pe parcursul a douăzecişiuna de zile să fac acelaşi lucru. O să postez screenuri cu ora de trezire. Ca o chestie în plus o să postez şi ora la care mă pun în pat, cu mențiunea că nu adorm aproape niciodată imediat ci mai durează uneori chiar şi o oră.

Scopul acestui demers este de a inspira şi alte persoane să facă la fel. Trezitul de dimineață face ca să ai mai mult timp pentru tine dar şi pentru activitățile ce țin de serviciu, de şcoală sau pentru propriile proiecte personale. O zicală românească spune că cine se trezeşte de dimineață departe ajunge. Şi cred că în mare aşa şi este.

2017-10-14T02:06:07+00:00 11 octombrie 2017|Sănătate|

Leave A Comment