Cand ti-e greu

Nu poti spune ca nu ti-e greu atunci cand de fapt iti e. Dar taci. Tii totul in tine. Nu te lasa inima sa faci rau. Si taci. Si rabzi. Nu poti face rau, cu gandul, dar nici macar cu cuvantul. Te doare. Te roade gandul.

Incerci sa te gandesti la problemele tale de zi cu zi si nu la cele din familie. E un subiect sensibil. De ce continua sa te faca sa te simti aiurea. Caci te face. Poate nefericirea ta e fericirea lor. Asa sunt oamenii. Se simt mai bine cand isi vad aproapele napastuit. Fiecare are lumea lui. Fiecare traieste in lumea lui.

Doamne, iti multumesc ca mi-ai dat darul vorbirii sa spun ce simt. Si Doamne, te rog eu mult, ajuta-ma sa dezvolt acest dar. Stiu cine sunt si stiu cum sunt. Stiu ca am trecut prin multe. Stiu ca poate o sa mai trec. Dar iti multumesc Doamne pentru tot ce mi-ai dat si pentru toate prin cate am trecut. Caci asta m-a facut mai puternic. Si toate ma vor face mai puternic si mai inteligent decat am fost inainte. Mai intelept si mai bun.

Oameni fara spirit si fara constiinta vad zi de zi. Uneori nu dorm noaptea. Nu pentru ca nu am somn, ci pentru ca vreau sa ma mentin treaz.

2017-10-14T02:07:17+00:00 9 octombrie 2017|Personal|

Leave A Comment